Beauty & Health Lifestyle Motivatie en Inspiratie

Sporten en snacken gaat heel goed samen!

Ik ben een healthblogger en model coach maar zelfs ik ben het wel eens zat om alleen maar langs perfecte plaatjes op social media te scrollen. Vooral Instagram (check de mijne @paultjecolumn) staat bomvol met perfecte lichamen en perfecte situaties. Noem me gek maar ik wilde altijd al sportend met een kroket op de foto. Daarom wilde ik graag deze sport foto’s met een vette knipoog maken om te laten zien dat je ook goed en gezond bezig kan zijn als je af en toe je tanden in een kroket zet. Nou ben ik vriendjes met fotograaf Michael Graste en die was direct enthousiast om mijn idee in realiteit om te zetten!

Wij vroegen de Health en Food bloggers die aanwezig waren op het FEBO event drie vragen over de Snack Attack shoot. Onder de foto’s lees je hun antwoorden op de volgende drie vragen;

 1. Wat is je favoriete Febo snack? Kroket, milkshake, etc waarom?
 2. Wat is je favoriete excercise / work-out? Kettle bell, hardlopen, etc waarom?
 3. Wat is jouw idee over voeding / eten? Is de superfood health trend te ver doorgeslagen en mag een patatje mét dus wel…
 1.  Ik kan niet zonder kroketten. Je mag mij nergens voor wakker maken maar als je een kroket naast me neerlegt als ik slaap weet ik zeker dat ik wakker word.
 2. Keihard knallen doe ik met welke workout dan ook. Ik wil altijd het maximale uit al mijn trainingen halen, of ik nou step, kickboks of aan de gewichten hang.
 3. Mijn idee over voeding is simpel, veel mensen eten te veel en ik niet. Ik eet zelf dus weinig maar zorg ervoor dat wat ik eet vol voeding en bouwstoffen zit en omdat ik daarnaast enorm veel sport maakt dat ene taartje of die 2 kroketten dan niet uit!

 

Sporten en Snacken op het FEBO snack event van Paultje

Maar waar gaat het nou eigenlijk om? Ik geloof dat het gaat om een balans te vinden in een gezonde levensstijl en niet om jezelf van lekkere dingen te onthouden. Ik ben keihard aan het sporten de hele week en ik verdien gewoon een patatje en een kroket. (Ik verdien ook een miljoen op mijn bankrekening maar dat terzijde) Niet iedereen sport net als ik 6 dagen in de week dan nog beslis je altijd zelf nog wel of je die hamburger neemt of niet. Als je maar weet wat je eet.

Check hier de vreemde foto’s tijdens mijn FEBO fabriek rondleiding!

Lavinia van Laviniacooks.com, mijn partner in crime in het organiseren van het Snack Event

 1. De grillburger is mijn favoriete FEBO omdat als ik hier eenmaal aan begin niet meer te stoppen ben. Ik link even terug naar een nacht op het Rembrandtplein waar ik er zeker drie achter elkaar heb opgegeten… Oeps!
 2. Ik doe aan hardlopen, yoga en kickboksen. Dit is voor mij de beste combinatie om mijn drukke leven in balans te houden.
 3. De superfood health trend is naar mijn mening te ver doorgeslagen. Zolang je het bij één patatje kan houden per week is er niks aan de hand. Je moet natuurlijk wel blijven sporten en je gezonde verstand blijven gebruiken. 😉

 

Mijn eigen vriendinnen zijn ook allemaal health en food bloggers. Dus nodigde ik Claartje van Foodness, Marit van FitwithMarit, Paola van CravingsinAmsterdam, Lavinia van LaviniaCooks, Daphne van Fitgirls (de hier ontbrekende maar te lekkere chick), Marlieke van CottonandCream, Diesna van OhMyFitness en Marissa van MarissaKlouwer uit om samen met mij in mijn gym Trainmore mee te doen aan mijn vette snack shoot, volledig gestyled in de kleding van Jogha.com. (Behalve ik want er is nog geen Jogha voor jongens) Gelukkig zijn zij het helemaal met mij mee eens en gingen ze maar al te graag met hamburgers, kroketten en milkshakes van de FEBO op de foto. Uiteraard keken alle mensen die druk aan het sporten waren in de sportschool vreemd op toen alle blogger meiden met de vers geurende snacks in de hand op de foto gingen.

Claartje van Foodness.nl

 1. Mijn favoriete snack is een kroket! Of een bitterbal. Ik eet amper vlees, maar een kroket is voor mij pure nostalgie. Hoewel ik een kaassoufflé misschien nóg wel lekkerder vind.
 2. Ik doe het liefst yoga of pilates, in combinatie met hardlopen. Ik heb vrij lange en lenige spieren, en dat wil ik graag zo houden. Bovendien is sporten voor mij ontspanning: na een uurtje rennen of een fikse bikram yoga sessie ben ik helemaal zen.
 3. Alles draait om balans. Een gezonde levensstijl is absoluut belangrijk, maar in een echt gezond eetpatroon is ook zeker ruimte voor ‘vies’ lekkere dingen. Of dat nu een zak chips, reep chocola of een frikadel speciaal is.

 

Marit van Fitwithmarit.nl

 1. Een Patatje pinda-joppie saus is echt mijn favoriete snack dat ik bij FEBO bestel. Ik word altijd raar aangekeken door deze combi, maar probeer het eens en I talk to you later!
 2. Ik doe een combinatie van krachttraining en hardlopen en dat werkt heerlijk voor mij. Ik kan mijn energie er in kwijt en werk tegelijk aan een sterk lichaam met uithoudingsvermogen.
 3. Als er iets is dat ik met mijn website uit wil stralen dan is het dat een patatje met zeker kan. Die balans is zo belangrijk. Ik geniet net zo hard van een patatje als van mijn workout. Natuurlijk niet elke dag, maar gewoon met mate.

 

Paola van Cravingsinamsterdam.com

 1. My favorite Febo snack is the kroket, because who can resist the crunchy outside and gooey center?
 2. I’ve never liked going to the gym, so I workout at home. I have a home trainer, a mat and some weights which I use while I watch a tv show.
 3. I believe in having a balance and not restricting yourself. When I cook, I make small portions. Especially if it’s on the heavy side.

 

De vraag is natuurlijk altijd wanneer ben je of is het in balans. Nou volg ik altijd mijn eigen weg maar ik denk dat veel mensen goed kunnen functioneren met de 80/20 regel. Het principe is dat je beter 80% gezond kunt eten, en daarnaast 20% ‘ongezond’ kunt eten. Daardoor heb je al heel veel winst in gezond eten, terwijl je je zo nu en dan toch jezelf dat plezier gunt door die lekkere, en “slechte dingen” te eten. Het gaat erom dat je kan genieten en mag genieten. Emo eten valt niet onder genieten natuurlijk!

Marlieke van Cottonandcream.nl

 1. De kroket is mijn grootste guilty pleasure, lekker Hollands. Vooral die (goedkope) kroketten met draadjesvlees zijn yum! Maar een milkshake op een zomerse dag, daar zeg ik ook geen nee tegen.
 2. Ik doe het liefst een Bodyshape: billen, benen en buik trainen!
 3. It’s all about balance: 80% gezonde voeding en 20% alles eten wat je lekker vindt. Alhoewel gezond eten ook heel lekker is, kan ik letterlijk niet leven zonder af en toe een snack. Waarom? Omdat ik dat verdien!

 

Diesna van Ohmyfitness.nl

 1. Als ik zo’n lekkere grill burger van de FEBO eet, dan kijk ik in mijn hand en denk ik..HUH waar is hij gebleven? Mijn vriend is ook eigenaardig, die eet geen mayonaise bij zijn patat en lepelt zijn kroket uit.
 2. Ik heb 11 jaar lang elke dag gedanst, nu combineer krachttraining en yoga met elkaar. Dat doe  ik omdat ik sterk wil worden, mijn billen wil bouwen, maar ook zen en lenig wil blijven. Ik doe gemiddeld 2 keer yoga en 3 keer krachttraining per week.
 3. Te veel eten is nooit goed, balans vinden en bewust zijn van wat je eet is belangrijk. Ik bedoel dan geen ‘balans’ van de ene dag niks eten en de andere dag heel veel, maar de basis moet gezond zijn. Dan kan je soms jezelf iets ongezonds gunnen en dat moet gewoon kunnen!

 

Marissa van Marissaklouwer.com

 1. Mijn favoriete Febo snack? IJS XXL formaat! En dan vooral met die leuke choco-toppings. Maak me gek! Het komt dan wel niet uit de muur maar ik sta er graag voor in de rij.
 2. Ik doe aan HIIT! Efficiënt trainen, lekker hard gaan en snel klaar zijn. Laten we eerlijk zijn; niemand staat met plezier drie uur te zwoegen in de fitnesszaal. Korte workoutjes zijn de perfecte uitvinding voor mij en er bestaat geen fijnere energie-booster!
 3. Ik wil zeggen dat balans het keyword is. Maar balans is onzin want wat is balans? Laten we daar dan ook vooral niet naar streven maar gewoon doen waar we zin in hebben. Healthy snacks of patat; jouw lichaam geeft aan wat het nodig heeft en als dat een kroket is; do it! Zolang je maar eerlijk naar jezelf bent en daar naar luistert.

 

Denk je nou die Paultje heeft best gelijk en wil je meer van mijn hersenkronkels lezen dat kan hier op Model Workout en mocht je nou samen met mij willen sporten en werken aan een gezonde lifestyle dan kan dat op MyModelWorkout!  

Love you all but love my kroket even more

Paultje

Met dank aan

Choco & Things • Swisse Multivitaminen • Payelle Champagne • Björn Borg • FEBO • De Pindakaas Winkel • Propercorn • Café Couture • Mariska Virginia van Kasbergen en Noëlle Goeptar(Visagie) •

Paultje

Je kan me ook volgen op instagram en snapchat, ik ben zeer makkelijk te vinden want er is maar 1 paultjecolumn op deze wereld. Je bent wel gewaarschuwd want ik post rare dingen....

Comments (2)

 • […] cool event and we all had so much fun. You can see the article he wrote plus all the pictures here. And you can check my video […]

  Beantwoorden
 • […] Mijn eigen vriendinnen zijn ook allemaal health en food bloggers. Dus nodigde ik Claartje van Foodness, Marit van FitwithMarit, Paola van CravingsinAmsterdam, Lavinia van LaviniaCooks, Daphne van Fitgirls, Marlieke van CottonandCream, Diesna van OhMyFitness en Marissa van MarissaKlouwer uit om samen met mij in mijn gym Trainmore mee te doen aan mijn vette snack shoot. Gelukkig zijn zij het helemaal met mij mee eens en gingen ze maar al te graag met hamburgers, kroketten en milkshakes van de FEBO op de foto. Uiteraard keken alle mensen die druk aan het sporten waren in de sportschool vreemd op toen alle blogger meiden met de vers geurende snacks in de hand op de foto gingen. Meer foto’s van alle bloggers: Modelworkout Magazine […]

  Beantwoorden

Plaats een reactie