chillste workout
Workouts YAY break

Is dit de chillste workout ever?

Ken jij het woordje chill? Ik woon in Amsterdam en ik word er mee doodgegooid. Alles is hier chill, jij bent het, de winkel op de hoek, de goudvis van je oma en blijkbaar ook mijn workout. Mijn workout is chill. Het is een compliment denk ik maar het eerste wat ik dacht was; Hoezo chill? Heb jij je best soms niet gedaan? Het antwoord? Nee man dit is de chillste workout ever!

Waarom is deze workout chill? Het tempo is laag maar dat wil niet zeggen dat je daarmee niet fanatiek kan trainen. Sterker nog, het vergt misschien wel meer concentratievermogen om de oefeningen op de juiste manier uit te voeren. Je traint je hele lichaam met deze online workout en daarbij krijgt je core de meeste aandacht! Naast je core trainen we ook je benen, billen en natuurlijk je armen. Eigenlijk is het dus een Total Body Workout.

De chillste workout

We doen vier oefeningen in de onderstaande online workout. Nou heeft iedereen een ander niveau dus als je een beginner bent dan doe je deze oefeningen in één ronde. Hoe meer getraind je bent des te meer rondes kan je uitvoeren. Speel dan wel de workout opnieuw af. Zorg dat je de vier oefeningen zo goed mogelijk uitvoert. Techniek is belangrijker dan zo snel mogelijk de oefening afmaken!

  1. V Ups
  2. Jumping Lunges
  3. Ballet Leg Stretches
  4. Bobble Punches

Ben je nu benieuwd naar meer oefeningen van Model Workout? Denk jij dat je al onze online workouts aankan? Je kan een maand lang een pro account uitproberen en dat kost je maar één euro. Kijk snel op www.mymodelworkout.com voor de hele YAY workout serie en nog veel meer workout video’s en recepten.

Wil je meer YAY workouts bekijken op de blogpagina klik dan HIER en ga direct aan de slag met trainen!

xoxo

Paultje

Paultje

Je kan me ook volgen op instagram en snapchat, ik ben zeer makkelijk te vinden want er is maar 1 paultjecolumn op deze wereld. Je bent wel gewaarschuwd want ik post rare dingen....

Plaats een reactie