buddy workout
Workouts YAY break

Samen een buddy workout doen!

Doe deze buddy workout samen met je beste vriendin! Of maak het echt spannend en doe het met iemand die je totaal niet mag. Dan wordt het handjeklap in onderstaande online workout pas echt fanatiek! Ik ben echt een einzelgänger en ik vind samen trainen meestal verschrikkelijk. Dat komt omdat ik het vooral moeilijk vind om iemand te vinden van hetzelfde niveau maar ook met dezelfde doelen als ik. Ik wil een Wespentaille en een kont als een bijzettafel.

Samen trainen kan natuurlijk ontzettend motiverend zijn maar er zijn oefeningen die je dus echt alleen met een ander kan doen. Vooral de buddy lift die in de Buddy Workout zit is te leuk om samen te proberen. Ik heb wel één tip maar vooraf duidelijke afspraken over hoe jullie mogen reageren als het niet goed gaat. Ik bedoel als je vriendin loslaat en je valt bovenop elkaar kan je natuurlijk keihard lachen en keihard pijn hebben!

Doe deze online Buddy Workout!

Ben je nu benieuwd naar de andere workouts van Model Workout? Denk jij dat je deze online workouts nodigt hebt om helemaal bikini ready te blijven? Je kan een maand lang een pro account uitproberen en dat kost je maar één euro. Kijk snel op www.mymodelworkout.com voor de hele workout serie en nog veel meer workout video’s en recepten.

xoxo

Paultje

Paultje

Je kan me ook volgen op instagram en snapchat, ik ben zeer makkelijk te vinden want er is maar 1 paultjecolumn op deze wereld. Je bent wel gewaarschuwd want ik post rare dingen....

Plaats een reactie