pre uitgaan workout
Basics Workouts

Pre Uitgaan Workout voor thuis

Ooit wel eens van een Pre Uitgaan Workout gehoord? Ik niet namelijk. Tenzij er wordt bedoelt dat ik in mijn kamer sta te twerken en warm sta te draaien voor de club. Ik twerk namelijk als een malle. Komt een vriendin van mij bij de dokter omdat ze altijd last van haar rug heeft na het uitgaan. Wat denk je dat die dokter zegt? Ze moet rekken en strekken voordat ze uitgaat! Dus sta je net als ik in de club jouw versie van Shakira en Beyoncé te doen? Wil je je rug heel houden? Dan moet je dus wel deze pre uitgaan workout doen!

Rekken en strekken is natuurlijk altijd fijn om te doen. Vooral als je heel lenig bent want dan lijkt het nog ergens op. Ik ben niet meer zo lenig dus dat stretchen doe ik tegenwoordig liever thuis voor de buis. Met chips. Anyway, het is niet zo heel gek om dit te doen voordat je uitgaat want soms ga je zo tekeer op de dansvloer dat je wel een warming up kan gebruiken!

Deze stretch oefeningen komen uit onze Basic Series en zijn dus voor iedereen makkelijk uit te voeren. Claudia doet de oefeningen voor en jij hoeft ze alleen maar netjes te kopiëren. Ik zeg makkie!

Pre uitgaan workout stretch 1

Pre uitgaan workout stretch 2

Ben je nu benieuwd naar meer oefeningen van Model Workout? Denk jij dat je al onze workouts aankan? Je kan een maand lang een pro account uitproberen en dat kost je maar één euro. Kijk snel op www.mymodelworkout.com voor de hele TwenTies workout serie en nog veel meer workout video’s en recepten.

xoxo

Paultje

Paultje

Je kan me ook volgen op instagram en snapchat, ik ben zeer makkelijk te vinden want er is maar 1 paultjecolumn op deze wereld. Je bent wel gewaarschuwd want ik post rare dingen....

Plaats een reactie