deep sea chia parfait
Overig Recipes

Try it Tuesday #Deep sea chia parfait

OMG ik en Karlyn moesten zwaar kwijlen toen we deze Deep Sea Chia Parfait van EdgarRaw op instagram zagen. De kleur blauw, die absoluut prachtig is, is gewoon natuurlijk. Hoe komt het aan de kleur? Nou door de Kittelbloem en nee die groeit nog niet in mijn tuin. Misschien toch maar eens zelf thee met de kittelbloem maken. Al is de plant wel vernoemd naar een gedeelte van het vrouwelijk geslacht en ik er dus huiverig voor ben…. Maar goed, dit is natuurlijk de mooiste chia zaad smoothie ever!

Jullie snappen dat jullie onderstaand instagram account van EdgarRaw echt even moeten checken want jeetje wat maakt die man veel lekkers. Het is ook nog eens allemaal vegan verantwoord. Power to the beestjes!

 

Ingrediënten

Chia zaad laag
¼ kopje chia zaad
1 kopje amandel melk
3 eetlepels kittelbloem thee

Vanille smoothie laag
2 bevroren bananen
4 eetlepels kittelbloem thee
1 eetlepel vanille pasta
1 theelepel kaneel

Hoe maak je deze Deep sea chia parfait?

Meng de amandelmelk en kittelbloem thee in een blender tot een gladde massa. Overbrengen naar een glas of pot. Roer de chiazaden er doorheen en zet vervolgens in de koelkast voor minstens 2 uur of ’s nachts. Na 20 minuten even flink roeren om te zorgen dat de chiazaden gelijkmatig zijn verdeelt. De vanille smoothie laag is snel te maken. Alles in de blender tot een gladde massa mixen. Vul je glas eerst met een chia zaad laang en vervolgens met de vanille laag. Top het af met wat los chia zaad.

Fan van chia? Dan is DIT RECEPT voor Framboos en Rozen water Chia pudding GE-WEL-DIG

xoxo

Paultje

Paultje

Je kan me ook volgen op instagram en snapchat, ik ben zeer makkelijk te vinden want er is maar 1 paultjecolumn op deze wereld. Je bent wel gewaarschuwd want ik post rare dingen....

Plaats een reactie