total body workout at home
Basics Workouts

Total Body Workout at home

Geef mij maar een Total Body workout at home met mijn eigen muziek en chipjes en chocola on the side! Er is niks fijner als je het mij vraagt om een pak oreo’s leeg te vreten terwijl je Jumping Jacks staat te doen. Zo van, ik mag deze koekjes van mezelf, want ik train ze er direct weer vanaf! Dit kan ik niet met een wortel want ik moet daar eerst de voedingsstoffen uit halen. Ja, ik weet ook wel dat het menselijk lichaam niet zo werkt. Maar soms mag je jezelf heus wel eens in de maling nemen. 

Over dat in de maling nemen, ken je het woord Cheatday? Ik vind dat zo negatief klinken joh. Jij ook? Daarom vind ik dat DIT een beter woord is!

Natuurlijk kan ik onderstaande Total Body workout niet uitvoeren terwijl ik chipjes eet. Waarschijnlijk word ik misselijk en moet ik potverdorie ook nog eens stofzuigen omdat de helft door al dat springen niet in mijn mond belandt. Hoe dan ook deze Total Body workout at home zit vol met oefeningen die je helpen af te vallen en je conditie op te bouwen. Niet te vergeten ook nog eens goed voor je billen en core zijn! Wat wil je nou nog meer? Schuif lekker de salontafel aan de kant en knallen maar. Met 20 minuten ben je weer klaar!

Total Body Workout at home

Ben je nu benieuwd naar alle andere workouts van Model Workout? Denk jij dat je onze online workouts nodigt hebt om helemaal bikini ready te blijven? Je kan een maand lang een pro account uitproberen en dat kost je maar één euro. Kijk snel op www.mymodelworkout.com voor de hele workout serie en nog veel meer workout video’s en recepten.

PS. Wil je van je buikvet afkomen? Lees dan DEZE TIPS!

xoxo

Paultje

Paultje

Je kan me ook volgen op instagram en snapchat, ik ben zeer makkelijk te vinden want er is maar 1 paultjecolumn op deze wereld. Je bent wel gewaarschuwd want ik post rare dingen....