Recipes The Days Thirsty thursday

Thirsty Thursday #iced green tea

Ik zag dit heerlijke en simpele recept voor iced green tea op Styletoday staan. Dat ga ik maken dacht ik! Ik krijg namelijk een roedel moeders over de vloer en die drinken graag groene thee. Of kruidenthee. Nou is het heerlijk warm komende dagen dus ik dacht beter maak ik ijsthee. Meestal is zelfgemaakte ijsthee mij niet zoet genoeg. Nou hoor ik je denken dat het ook niet zoet hoeft te zijn maar ik vind dat nou eenmaal iets lekkerder. Dus een beetje honing, kokossuiker of agavesiroop doet wonderen.

Dit heb je natuurlijk binnen een mum van tijd gemaakt (ook opgedronken). Dus sla die fabriek ijs thee maar lekker over voortaan. Gewoon zelf maken.

Ingrediënten (voor 2 drankjes)

  • 2 zakjes met green tea
  • heet water
  • 4 limoenschijven
  • optioneel: honing of een andere zoetmaker

Check ook dit recept! Ijskoffie thuis maken doe je zo!

Hoe maak je deze Iced Green Tea?

Kook het water
Giet het vervolgens in theeglazen of twee andere glazen die bestemd zijn tegen hitte.
Leg de zakjes in het hete water en laat de thee vervolgens afkoelen tot kamertemperatuur
Voeg de limoenschijven toe en (optioneel) de honing
Roer het vervolgens enkele keer en zet het voor ongeveer vier uur in de koelkast

Appeltje eitje dus. Mocht je nou geen fan zijn van groene thee kan je natuurlijk ook je eigen smaak bereiden!

xoxo

Paultje

Paultje

Je kan me ook volgen op instagram en snapchat, ik ben zeer makkelijk te vinden want er is maar 1 paultjecolumn op deze wereld. Je bent wel gewaarschuwd want ik post rare dingen....

Plaats een reactie