oranje smoothie
Smoothies The Days Thirsty thursday

Thirsty Thursday #Oranje Smoothie

Wintertijd betekent een overvloed aan citrusvruchten! Vooral sinaasappelen. Zij zijn het gemakkelijkst te vinden, goedkoop en meest smaakvol deze tijd van het jaar. Niet alleen dat, maar ze zitten natuurlijk ook nog eens bomvol vitamine C. Bovendien moet je nu al bezig zijn met jezelf winterklaar maken en een beetje reserve opbouwen. Nee je bent geen beer en gaat geen winterslaap houden maar beetje extra kan nooit geen kwaad. Nou ken ik nogal veel mensen die sinaasappel met melkproducten het meest smerig vinden maar persoonlijk ben ik dol op sinaasappel smoothies zoals deze Oranje Smoothie.

Ingrediënten

  • 20 ijsblokjes, of zoveel als jij nodig hebt
  • 1/4 kopje suiker(vervanger, ik gebruik kokossuiker)
  • 1 theelepel vanille
  • 1/2 kopje Griekse yoghurt, oranje
  • 2 kopjes jus d’orange, vers geperst

Probeer ook deze #Citroen- kokosrepen!

Hoe maak je deze Oranje Smoothie

Plaats de ijsblokjes in een blender. Afhankelijk van hoe groot je blokjes zijn heb je meer of minder nodig. Zodra je smoothie gemengd is, kan je nog meer ijsblokjes toevoegen om een meer slushier drankje te bereiken.

Voeg de suiker(vervanger), vanille, yoghurt, en sinaasappelsap toe aan de blender. Mengen op standje hoog voor ongeveer 1 minuut, of totdat de drank goed gemengd en schuimig is. Serveer met een leuk rietje en versierd het met munt en schijfjes sinaasappel.

Xoxo

Paultje

Paultje

Je kan me ook volgen op instagram en snapchat, ik ben zeer makkelijk te vinden want er is maar 1 paultjecolumn op deze wereld. Je bent wel gewaarschuwd want ik post rare dingen....

Plaats een reactie