slanke meisjes workout
TwenTies Workouts

Slanke meisjes workout

Joehoeeee dit is de slanke meisjes workout! Mogen alleen slanke meisjes mee doen? Nee die moeten gewoon lekker patat en kroketten gaan eten. Deze workout is voor de meisjes die van binnen al slank zijn maar dat van buiten nog niet helemaal laten zien. Maar moet je dan slank zijn. Nee meid je moet helemaal niks. Nou ja eten, drinken, plassen, poepen en slapen. Waarom noem je het dan slanke meisjes workout? Omdat als ik dikke meisjes workout had neergezet ik achterna gezeten zou worden. Doe deze workout serie 3 weken lang voor een optimaal resultaat!

Definieer slank eens Paultje! Uhm… nou uhm, slank is niet hetzelfde als dun. Slank is wanneer je een gezond BMI hebt? Hmm oh wacht ik ken ook mensen met nou ja een volslank figuur en een gezond BMI. Verdorie soms is het zo moeilijk om mensen in een hokje te proppen. Deze workout duurt 3 weken en je bent precies klaar voor Sinterklaas. Motiveer jezelf door jezelf dan een cadeau te geven als je een paar kilo kwijt bent geraakt. Of dat nou schransen met pepernoten is of een cadeau van de heilige sint, of sjansen met zwarte piet.

Week 1 – 5 dagen 1 ronde = 40 herhalingen

Week 2 – 5 dagen 2 rondes = 80 herhalingen

Week 3 – 5 dagen 3 rondes = 120 herhalingen

Slanke meisjes workout

We beginnen wel met een warming up

Workout 1

Workout 2

Workout 3

Let op als je begint aan meerdere rondes dan dien je natuurlijk ook het filmpje opnieuw af te spelen!

Kies het juiste moment van de dag, start bvb in de ochtend met deze workout. Mocht het nou echt te heftig voor je zijn om meerdere rondes achter elkaar uit te voeren, verdeel dan je rondes over de dag. Die twee rustdagen mag je natuurlijk ook zelf indelen maar wees dan wel consequent. Oh en vergeet natuurlijk niet dat dit maar een onderdeel van je training/workout hoort te zijn! Dus nog voordat je aan de pepernoten en marsepein zit heb jij een mijlpaal in je workout leven behaald!

Don’t forget to tag #MODELWORKOUTon Instagram and Facebook, I love to see pictures of your workout!

Ben je benieuwd naar meer oefeningen van Model Workout? Denk jij dat je al onze workouts aankan? Neem dan een kijkje op www.mymodelworkout.com voor de TwenTies workout serie (Het gaat om 20 herhalingen) en nog veel meer workout video’s en recepten.

xoxo

Paultje Column

Paultje

Je kan me ook volgen op instagram en snapchat, ik ben zeer makkelijk te vinden want er is maar 1 paultjecolumn op deze wereld. Je bent wel gewaarschuwd want ik post rare dingen....

Plaats een reactie