Recipes Smoothies

Thirsty Thursday #Chocola Chai Milkshake

Ik wilde eigenlijk warme chocolademelk maken maar het werd dus een chocola chai milkshake. Waarom wijzig ik met alles altijd mijn koers. Ik ga naar de supermarkt om koffie te kopen en ik kom thuis met kattenvoer. Ik ga naar de sportschool om mijn rug te trainen en ik laat me masseren door mijn collega in het personeelshok. Ik wil dus warme chocolade melk en ik maak een milkshake. Ben ik niet een vreemd mannetje? 

Deze Chocolate Chai Milkshake is een zuivel-vrije milkshake bomvol met kruiden en smaakt net als een milkshake Geen suiker toegevoegd, glutenvrij en veganistisch. Ik zat namelijk heerlijk te loeren op Delishknowledge toen ik mijn warme choco wilde maken en ik toch maar over ging op haar recept!

Wil jij Altijd een voedingsschema bij de hand?

Ingrediënten

  • 1½ kopjes amandelmelk (of andere melkvervangers, gezoet of ongezoet)
  • 3 bananen, bevroren
  • 1 ½ theel. Ongezoete chocoladepoeder
  • ½ theel. Kaneel
  • ⅛ theel. Gemalen nootmuskaat
  • ½ theel. Vanille-extract
  • ⅛ theel. Gemalen kruidnagel
  • ⅛ theel. Gemalen kardemom
  • ¼ theel. Gemalen gember
  • 4 dadels, ontpit

 

Hoe maak je deze Chocola Chai Milkshake?

Doe alle ingrediënten in een krachtige blender en pureer het tot een glad, dik en ijzig geheel. Wil je het nog net iets dikker hebben voeg dan nog een paar ijsklontjes toe op het eind!

Wil jij ook Fit & slank worden met onze voedingsschema’s? Schrijf je dan HIER in!

xoxo

Paultje

Paultje

Je kan me ook volgen op instagram en snapchat, ik ben zeer makkelijk te vinden want er is maar 1 paultjecolumn op deze wereld. Je bent wel gewaarschuwd want ik post rare dingen....

Plaats een reactie