Basics Workouts

Rekken en strekken voor een strak lichaam

Rekken en strekken voor een strak lichaam is een eitje! Appeltje eitje als je het mij vraagt. Dus ik dacht laat ik de week beginnen met iets chills. Geen haast deze week. Doe chill, zet ‘m strak. In je trainingspak! Trainen doen we met Model Workout gewoon thuis voor je portable buis. Oftewel je pad of telefoon. Als je beter rekt en strekt activeer je meer vezels in je spieren, verhoog je de bloedcirculatie en versnel je je spieropbouw. Hierdoor ga je intenser trainen en blijf je ook daarna in rust meer vet verbranden.

YES VET VERBRANDEN!

Rekken en strekken voor een strak lichaam 

Na een flinke workout kan je beter niet dynamisch stretchen, maar juist statisch, anders krijg je blessures. Je brengt je spieren weer op lengte en opent je lichaam. Hoe je goed dynamisch stretcht en je vetverbranding daarmee omhoog brengt kan je zien in onderstaande video’s van onze Basic Workout.

Schrijf je nu HIER in voor alle workout en jouw dag tot dag voedingsschema!

Door deze paar minuten voor en na je training toe te voegen zul je merken dat je flexibeler wordt, veel meer resultaat uit je training haalt en meer vet gaat verbranden. Probeer het en laat me weten wat de resultaten zijn. Of beter nog tag ons in je foto’s op instagram!

Stretch workout 1

Stretch workout 2

Stretch workout 3

Bovenstaande oefeningen voer je dus 20 keer uit, zoals de tikker in beeld voor je aangeeft. Dat is niet moeilijk maar wil je het wel moeilijk of zwaar hebben speel deze online workout gewoon nog een keer af en herhaal de oefeningen. Ik doe zelf om de dag goede stretch oefeningen en beschouw het vaak als het begin van mijn training.

Ben je nu benieuwd naar meer oefeningen van Model Workout? Denk jij dat je al onze workouts aankan? Kijk dan eens  op www.mymodelworkout.com voor de hele TwenTies workout serie en nog veel meer workout video’s en recepten.

xoxo

Paultje

Paultje

Je kan me ook volgen op instagram en snapchat, ik ben zeer makkelijk te vinden want er is maar 1 paultjecolumn op deze wereld. Je bent wel gewaarschuwd want ik post rare dingen....

Plaats een reactie