Lifestyle Motivatie en Inspiratie

Check dit dan! Zwanger en Breakdancing

Ik sta zelf regelmatig hoogzwanger te breakdancen. Zo ben ik. Maar als een ander het ook lukt ben ik toch onder de indruk. Toegegeven de meiden die elke week in mijn les staan zijn mijn hardcore lessen wel gewend. Ik heb momenteel dan ook drie zwangere babes in de les staan. Maar ook in mijn les kijken de anderen altijd met verbazing naar vrouwen die gewoon door trainen als ze zwanger zijn. Zoals Lidor uit Israël!

Lidor David staat met haar 39 weken zwanger te shaken en te twerken naast haar man op Youtube! Deze 33-jarige babe rockt haar croptop zodat je haar mooie buik kan blijven bewonderen. Samen met haar man Shaked heeft ze een dans studio in Israël. Ze laat iedereen toch maar even zien dat ook als je zwanger bent door kan blijven trainen of dansen. (Er zijn natuurlijk ook meiden met complicaties maar dat is een ander verhaal natuurlijk)

Check Lidor en haar man Shaked in onderstaande video en dan ben ik benieuwd of jij ook een fit mama bent of wilt zijn!

Zwanger en Breakdancing

Zijn er nog aanstaande moeder in DA HAUSSE? Want wij hebben natuurlijk ook nog ons MamaFit programma voor alle mama’s die weer in shape willen komen en dat zeer graag vanuit huis willen doen. Want zeg nou zelf je wilt toch zoveel mogelijk bij je baby zijn? Anyway ben jij zo’n mama to be dan kan je je HIER inschrijven voor onze MamaFit workouts!

Don’t forget to tag #MODELWORKOUTon Instagram and Facebook, I love to see pictures of your workout!

Ben je benieuwd naar meer oefeningen van Model Workout? Denk jij dat je al onze workouts aankan? Neem dan een kijkje op www.mymodelworkout.com voor bvb de TwenTies workout serie (Het gaat om 20 herhalingen) en nog veel meer workout video’s en recepten.

xoxo

Paultje Column

Bron; Womenshealthmag.com/au
Paultje

Je kan me ook volgen op instagram en snapchat, ik ben zeer makkelijk te vinden want er is maar 1 paultjecolumn op deze wereld. Je bent wel gewaarschuwd want ik post rare dingen....

Plaats een reactie