Beauty & Health Lifestyle

Try it Tuesday # Zelf Koffie body scrub maken

Ik gebruik graag scrub (niet te vaak zegt Gamze) en ik drink koffie dus ik maak koffie body scrub! Het leven kan zo simpel zijn. Moeilijk doen hou ik al helemaal niet van dus easy peasy alles met ingrediënten die je in je keukenkastjes hebt staan. Nou ja het staat in mijn keukenkast. Anyway als koffie verslaafde is dit echt to die for. Ik ruik nu ook nog eens naar koffie. Ik word inmiddels ingehuurd door de Starbucks aangezien als ik langsloop mensen direct zin in een bakkie hebben.

Ik zeg aan de slag en smeren maar. Ik gebruik scrub over het algemeen niet op mijn gezicht, twee keer in het jaar misschien, maar vooral op mijn rug en benen. Wat je met die info moet weet ik niet. Ik dacht ik zeg het gewoon. Weet je scrub jij lekker waar je poriën het nodig lijken te hebben!

Ingrediënten

  • 1 kopje gemalen (bio) koffie
  • 1 kopje suiker of zout
  • 1/2 Cup (bio) kokosolie
  • 1/2 eetlepel kaneel (optioneel)
  • 1 eetlepel vanille-extract (optioneel)

 

Hoe maak je deze koffie body scrub?

  1. Smelt de kokosolie en laat deze afkoelen maar niet stollen.
  2. Meng alle ingrediënten bij elkaar en bewaar in een luchtdichte verpakking of mason jar.
  3. Gebruik 1-2 keer per week (of elke dag als je wilt).

 

Mocht jullie nog meer DIY beauty tips willen, ik heb er bizar weinig aangezien ik een natural beauty ben…..

xoxo

Paultje

Paultje

Je kan me ook volgen op instagram en snapchat, ik ben zeer makkelijk te vinden want er is maar 1 paultjecolumn op deze wereld. Je bent wel gewaarschuwd want ik post rare dingen....

Plaats een reactie