abs in je pauze trainen
The Days Workout Wednesday

Workout Wednesday #Abs in je pauze trainen

Abs in je pauze trainen klinkt niet uitnodigend hè?! Toch kan je je pauze best wel eens op deze manier gebruiken. Of je nou een break van school of werk hebt binnen 8 minuten kan je weer gaan lunchen. Wij hebben de YAY break workouts gemaakt om iedereen die het ontzettend druk heeft en niet perse de meest fanatieke sporter is een workout te geven die makkelijk is vol te houden. 

Hoeveel buikspieroefeningen je ook doet, je gaat er geen slankere taille van krijgen. Het doen van buikspieroefeningen alleen is niet genoeg. Combineer de oefeningen met een algehele conditie- en krachttraining en zorg voor een gezond eetpatroon. Haastige spoed is zelden goed. Voer buikspieroefeningen altijd rustig en beheerst uit. Wanneer je te snel en te ver gaat zullen de grotere oppervlakkigere rompspieren het werk overnemen.

Hoe train je met My Model Workout en wat zijn de basis principes van een gezonde lifestyle?
Lees het in het Algemene E-book van Model Workout.

Hieronder 2 video workouts van samen dus 10 minuten. In deze eerste zie je onze sportbabes Lara en Lisanne voornamelijk met de focus op hun core trainen. We werken met 20 herhalingen maar je kan de workout natuurlijk altijd nog een keer afspelen!

Abs in je pauze trainen doe je op deze manier!

Abs workout 1

In deze tweede YAY break workout doet onze sportbabe Kirstie het voor. Hier ligt de nadruk iets meer op je benen en billen en ook nu doen we weer 20 herhalingen.

Abs workout 2

Ben je nu benieuwd naar meer oefeningen van Model Workout? Denk jij dat je al onze workouts aankan? Je kan een maand lang een pro account uitproberen en dat kost je maar één euro. Kijk snel op www.mymodelworkout.com voor de hele YAY break workout serie en nog veel meer workout video’s en recepten.

xoxo

Paultje

 

 

 

Plaats een reactie