mojito smoothie
Smoothies The Days Thirsty thursday

Thirsty Thursday #Mojito smoothie

Deze mojito smoothie geeft mij het vakantie gevoel. Ken je dat vakantie gevoel? Ik al jaren niet meer namelijk. Ik haal dat gevoel van oneindig geluk uit plaatjes van instagram en uit een bak ijs. Ik haal momenteel de liefde uit een bak ijs. Bak ijs en ik zijn matties for life. Nee bak ijs is de liefde van mijn leven en af en toe ga ik vreemd met een cocktail. Want elke dag hetzelfde is zo vorige eeuw. Wat ook fijn is om te maken is een gezonde versie van een Mojito, jawel, een Mojito smoothie. Helaas voor sommigen zit er geen alcohol in maar niemand die het doorheeft als jij deze maakt, er wat druppeltjes rum in doet en er een foto van maakt voor op je instafeed. Van die rum is niks te zien…..

Ingrediënten

  • 2 kopjes ijsblokjes
  • 1 kopje kokosmelk
  • 2 kleine limoentjes
  • handvol verse munt (circa 15 bladeren)
  • 1-2 el honing *
mojitoingredienten

Hoe maak je deze Mojito Smoothie?

Alles in de blender! Versier het nog even met een muntblaadje voordat je deze healthy mojito smoothie tegen je lip aanzet!
xoxo
Paultje
Paultje

Je kan me ook volgen op instagram en snapchat, ik ben zeer makkelijk te vinden want er is maar 1 paultjecolumn op deze wereld. Je bent wel gewaarschuwd want ik post rare dingen....

Plaats een reactie