total body workout
TwenTies Workouts

Total Body workout op maandag

Het is maandag en ik vind dat we de week mogen beginnen met een Total Body workout! Gewoon een hoofd, schouders, knie en teen, knie en teen workout! Afgelopen weekend waren we met het Model Workout druk bezig met het maken van nieuwe workout filmpjes en we kunnen niet wachten om het met je te delen. Het was de hoogste tijd maar de Twenties workouts zijn nog altijd super duper goed te doen, al zeg ik het zelf. Maandag is altijd voor mij een trainingsdag geweest en als ik rondkijk in de sportschool ben ik daar echt niet de enige in.

Total Body workout in 4 korte workouts

Laten we op deze maandag samen aan de week beginnen door onderstaande 4 korte workouts te doen.

We beginnen natuurlijk met de warming up!

Dan gaan we nu verder met het bovenlichaam (we werken vandaag van boven naar beneden)

Verder met de gewilde abs

En natuurlijk benen en billen trainen!

Bovenstaande oefeningen voer je dus 20 keer uit, zoals de tikker in beeld voor je aangeeft. Dat is niet moeilijk maar wil je het wel moeilijk of zwaar hebben speel deze online workout gewoon nog een keer af en herhaal de oefeningen.

Ben je nu benieuwd naar meer oefeningen van Model Workout? Denk jij dat je al onze workouts aankan? Kijk dan eens  op www.mymodelworkout.com voor de hele TwenTies workout serie en nog veel meer workout video’s en recepten.

xoxo

Paultje

Paultje

Je kan me ook volgen op instagram en snapchat, ik ben zeer makkelijk te vinden want er is maar 1 paultjecolumn op deze wereld. Je bent wel gewaarschuwd want ik post rare dingen....

Plaats een reactie