Motivatie en Inspiratie

Trainen als Victoria’s Secret model Sanne Vloet

Sanne Vloet is naast Romee Strijd één van de dutchies tijdens het overdadige Victoria’s Secret “Fashion” show. Ik weet eigenlijk hoe het zo gelopen is dat er zo tegenop wordt gekeken want het is moeilijk om het fashion gedeelte nog te kunnen onderscheiden van het hele show gebeuren. Anyway, weg met mijn zure gedrag. Helemaal top natuurlijk dat Sanne alsnog een plaatsje heeft weten te bemachtigen tussen al het feministisch geweld van die dag. Uiteindelijk zal het zeker een boost voor haar carrière zijn.

Over twee weken gaan we zien wat het resultaat is van keihard trainen en keihard weinig/gespecificeerd eten. Toch kunnen we daar al enigszins van meegenieten als je net als ik Sanne zit te loeren op haar instagram. Doe je dat nog niet, nou alsjeblieft bij deze een korte update! Eerst kijken wat Sanne doet en dan gaan we vanavond toch direct aan de slag om ook die oefeningen te doen! Toch?

Insta issues van Sanne Vloet

1

Oké bij deze ga ik de Sint vragen om enkelgewichtjes….

Morning workouts with @justingelband4u in @victoriasport ? Let’s work that booty! ? #fitnessfriday #victoriasport

Een video die is geplaatst door Sanne Vloet (@sannevloet) op

2

Ik denk dat het even gaat duren voordat ik door heb hoe ik deze oefening moet uitvoeren.

‘ If you can believe it, the mind can achieve it’- Ronnie Lott #vsx

Een foto die is geplaatst door Sanne Vloet (@sannevloet) op

3

Deze ken ik! Perfect is deze als je je bil wilt trainen!

Working that ? @victoriasport @justingelband4u #trainlikeanangel

Een video die is geplaatst door Sanne Vloet (@sannevloet) op

Heb jij nou ook ineens de enorme behoefte gekregen om op de bank te blijven zitten en een bak ijs te eten? Meld je dan vooral niet aan als pro member voor maar €1,- en ontvang ook niet onze Workout guides twv €25,- bij je membership! Echt hoor, hou jezelf tegen!

xoxo

Paultje

Paultje

Je kan me ook volgen op instagram en snapchat, ik ben zeer makkelijk te vinden want er is maar 1 paultjecolumn op deze wereld. Je bent wel gewaarschuwd want ik post rare dingen....

Plaats een reactie