Food Recipes

Try it Tuesday #Variaties op Courgetti

Ik zag deze zeven variaties van Courgetti op de site van The Women’s Health staan en ik kon het niet laten om te delen. Waarom? Omdat ik zelf bij mijn eerste poging tot courgetti compleet faalde. Simpel gezegd, niet te eten! Dus ik zou graag zien en horen en lezen dat jij deze 7 variaties ging uitproberen om mij te vertellen welke het best en het makkelijkst is. Overigens noemen ze het in het engels Zoodles omdat een courgette in het Engels/Italiaans een zucchini heet.

De zeven variaties op Courgetti

Rechts onderin zit de button om het te vergroten 😉

Weet je wat nou ook zo fijn is aan deze niet pasta pasta is dat het per kop maar 20 calorietjes bevat. Hoe fijn is dat? Mega super fijn! Nou heeft niet iedereen zo’n apparaat in huis staan om van die perfecte slierten mee te maken maar je komt natuurlijk ook best ver met een dunschiller. Gewoon zelf lintjes snijden.

Ook heel erg lekker is deze #Courgettecake

Wie weet wil je na deze courgetti’s wel helemaal nooit meer die witte pasta eten. Ik zelf betwijfel het want pasta op z’n tijd kan helemaal geen kwaad. Lekker variatie aanbrengen lijkt mij het slimste om te doen, tenslotte moet je ook gewoon kunnen genieten van een enorm bord lasagne!

Wil je ook online en offline met je voeding aan de slag? Model Workout helpt je met online voedingsschema’s. Meld je dan nu aan als pro member voor maar €1,- en ontvang onze Workout guides twv €25,- bij je membership!

xoxo

Paultje

Paultje

Je kan me ook volgen op instagram en snapchat, ik ben zeer makkelijk te vinden want er is maar 1 paultjecolumn op deze wereld. Je bent wel gewaarschuwd want ik post rare dingen....

Plaats een reactie