Food Recipes

Recovery Nicecream Ontbijtje

Vandaag een Nicecream ontbijtje! Voor meiden die aan spier training doen is het belangrijk om het meeste uit hun training te halen door gezonde voeding te eten. Het is heel belangrijk om de juiste voedingsmiddelen binnen te krijgen en niet zozeer om hele de dag calorieën te tellen. Een gevarieerd dieet is hoogst waarschijnlijk het sleutelwoord naar je doel. Vanochtend heb ik een heerlijke ontbijt smoothie bowl gemaakt die ik met jullie deel. Dit ontbijtje is perfect voor na je workout om je spieren tot rust te laten komen en de juiste voedingsmiddelen binnen te krijgen! Je zult je vol met energie voelen en lekker opgefrist! Ook geschikt voor vegans.

Ingrediënten:

  1. 3 handjes aardbijen
  2. soja melk
  3. 6 dadels
  4. geraspte kokosnoot
  5. hennep zaad
  6. cashew noten
  7. pure chocolade stukjes

nicecream ontbijt

 

Wil je ook online en offline met je voeding aan de slag? Model Workout helpt je met online voedingsschema’s. Meld je dan nu aan als pro member voor maar €1,- en ontvang onze Workout guides twv €25,- bij je membership!

Hoe maak je dit Nicecream ontbijtje:

Plaats alle ingrediënten in je blender en zorg ervoor dat ze tot op de helft onder de soja melk liggen. Start de blender en mix tot dat het allemaal een zachte pap is. Haal het uit je blender en plaats het in een bowl en nu kan je alles helemaal mooi maken met je superfoods! En nu genieten van je Nicecream ontbijtje!

Valerie de Jong

Plaats een reactie