Model Lifestyle

Trainen als Victoria’s Secret model Romee Strijd

Romee Strijd is helemaal ready steady voor de komende Victoria’s Secret show. Hoe dichterbij we komen des te meer ik de vraag krijg hoe men moet trainen als Romee Strijd. Nou lieverds je moet helemaal niks maar als je hetzelfde lichaam wilt hebben als Romee dan is naast precies trainen zoals zij traint, het ook nogal gewenst is dat je op dezelfde manier eet. Dan moet je ook nog dezelfde bouw hebben en nou je snapt waar ik heen wilt. Vergelijk jezelf niet met iemand die dit voor haar werk moet doen. Als zij je inspireert om goed te trainen en gezonder met je voeding om te gaan dan juich ik dat zeker aan. Maar ga niet vergelijken, zeker niet als je onzeker bent. 

Voor degenen die zin hebben om zichzelf af te beulen zoals de Angels dat doen kan ik zeggen haal je inspiratie uit de posts van Romee op haar instagram account. Er zitten bizar veel oefeningen tussen die ik zelf ook doe. Heerlijke oefeningen al word je soms vreemd in de gym aangekeken. Kan je net zo goed een Model Workout oefening thuis voor de buis doen zonder dat de mannen naar je bil staan te loeren!

De workout van Romee Strijd

 

1

Oké deze oefening doe ik zelf amper maar trainen met ropes oftewel touwen is zeer goed voor je core en uiteraard je armen. We willen natuurlijk geen flubber armen!

Thanks for keeping me motivated here in LA ?? @j.crvz #trainlikeanangel @victoriasport

Een video die is geplaatst door Romee Strijd (@romeestrijd) op

2

Trainen op de bosu bal doe ik ook graag met de modellen die ik train. Perfect als total body oefening, super voor je core en een beest voor je balans. Graag geef ik een duwtje als één van mijn meiden er op staat 😉

?? @dogpound @kirkmyersfitness @victoriasport #trainlikeanangel ?: @alexisren

Een video die is geplaatst door Romee Strijd (@romeestrijd) op

3

Kabel training en walking lunges! OMG dat zijn mijn favoriete oefeningen die ik zelf doe. Daarom wilt altijd amper iemand met mij trainen want ik doe ze tot ik er misselijk van word. Zalig en effectief. Oh en die enkelgewichtjes zijn natuurlijk top!

Let’s go Monday ? @victoriasport #trainlikeanangel

Een video die is geplaatst door Romee Strijd (@romeestrijd) op

 

Heb jij nou ook ineens de enorme behoefte gekregen om op de bank te blijven zitten en een bak ijs te eten? Meld je dan vooral niet aan als pro member voor maar €1,- en ontvang ook niet onze Workout guides twv €25,- bij je membership! Echt hoor, hou jezelf tegen!

xoxo

Paultje

 

Plaats een reactie