Overig

MODEL WORKOUT X DE 24 CHALLENGE

De leukste tijd van het jaar komt eraan. De tijd van samen zijn, gezelligheid en lots of food! De gourmetschalen worden alvast uit de kasten gehaald, verlanglijstjes worden gemaakt, de zoektocht naar de perfecte cadeautjes gaat van start en internet begint langzaamaan vol te lopen met de allerlekkerste recepten voor aan de kersttafel.

Tijd dus om voor de komende feestdagen nog even goed ertegenaan te gaan! Daarom dagen wij je uit om met ons mee te doen aan de 24 CHALLENGE!

Op www.mymodelworkout.com vind je jouw eigen lifestyle tool altijd bij de hand, naast de trainingen, vind je een uitgebalanceerd voedingsschema en jouw eigen personal trainer. Ga jij samen met 30.000 andere leden de 24 challenge aan?

24 CHALLENGE ADVENT

Advent betekent: “we wachten op kerst” De adventskalender is in het leven geroepen om af te tellen naar kerstavond. En samen met jou gaan wij ook aftellen naar kerstavond. Donderdag 1 december is de eerste adventsdag. Open elke dag 1 advent luikje door in te loggen op www.mymodelworkout.com en daar zal een nieuwe challenge voor je klaarstaan.

Een challenge bestaat altijd uit een workout. Een workout die je gemakkelijk vanuit je huiskamer kunt uitvoeren. Inderdaad! De komende 24 dagen lang ga jij elke dag trainen. Kom maar door met dat vijf gangendiner met kerst.

IN IT TO WIN IT

De challenge duurt 24 dagen en je bent precies op tijd klaar om te gaan shinen in jouw kerstoutfit! Doe jij elke dag mee met de challenge? Laat dit dan zien op social media door #MWO24CHALLENGE te gebruiken en win 3 maanden gratis trainen op www.mymodelworkout.com

Door mee te doen, maak je ook nog eens kans op exclusieve tickets van ons lanceringsevent in Januari: “Game Your Workout”. Waar wij onze nieuwe workout series zullen lanceren.

Ben je nog geen lid? Geen probleem, maak deze maand gebruik van Model Workout voor maar €1,- en ontvang bij aanmelding direct onze workout guides t.w.v. €25,- cadeau! Die heb je alvast in de pocket en dan ben je nog niet eens begonnen!

YOU ARE NOT ALONE

De komende 24 dagen sta je er niet alleen voor! Onze personal trainers zoals ons eigen Paultje Column en bloggers en vloggers zoals Lisa Michels (Lisamichels.nl) gaan samen met jou de 24 challenge aan. We’re in this together! Nodig jouw familie en vrienden uit en we maken er voor de feestdagen al een groot feest van!

xoxo

Team Model Workout

Plaats een reactie