Beauty & Health

5 haar issues die we allemaal kennen

Ik zit niet lekker in mijn haar, ik heb zelfs haar issues. Er groeit een enkele spriet op mijn hoofd maar de rest van mijn lichaam lijkt gevoed met pokon te zijn. Not funny. Toch moet ik zeggen dat die berenvel ook zo zijn voordelen heeft in de winter. Ik bespaar zelfs stookkosten in huis.  Het is alleen niet zo goed voor mijn niet bestaande seks leven. Of ik moet op zoek naar iemand die van een klein aapje houdt. Anyway je kan je vast in de 5 onderstaande haar issues herkennen!

1 Net genoeg scheren.

Eigenlijk heb je gewoon geen zin om een hele middag kwijt te zijn. Je gaat toch voor niemand uit de kleren maar die ene broek staat net iets mooier zonder Chewbacca benen. Say no more to yourself en gewoon hoog water scheren.

sub-buzz-7864-1480531610-3

2 Ruik je mijn haar?

Ik zweer je ook met mijn kale bats moet ik echt wel mijn hoofdhaar schoonhouden. Toch heeft iedereen wel een dag, of drie, dat je denkt het ruikt niet en niemand heeft het door. Dat aan de achterkant de mussen een nestje aan het bouwen zijn heb je dan helaas niet door.

sub-buzz-9410-1480534803-2

3 Voor mij hoef je je niet te scheren hoor.

Ik scheer me ook niet voor jou flapdrol. Ik scheer me voor mezelf, cause I’m fabulous. Hoewel ik met mijn Rapunzel beenhaar natuurlijk ook te lekker ben om op te vreten. Pas ook voor haarballen. Toch had ik mijn landingsbaan geschoren toen ik me ging laten harsen. Mijn schoonheidsspecialiste vond het erg lief dat ik dat voor haar deed alleen niet zo handig en slim.

sub-buzz-17575-1480531871-2

4 Harige monsters

Dit is voor iedereen die met een ander samenwoont en toch ook voor alle singles die liever geen monster laten groeien. Haar in het doucheputje. Ik weet niet wat ik ranziger vind, een wc schoonmaken als iemand anders de boel heeft behangen of andermans haar slierten uit die put te moeten trekken. Persoonlijk scheer ik mij het liefst onder de douche maar na een jaar lang scheren moest de loodgieter komen om een kilo haar te verwijderen. NIET SJIEK!

sub-buzz-19213-1480534645-1

5 Welke haar issues? Het is winter!

Het is growing season! De R zit in de maand en dat betekent dat het buiten kouder is. Bespaar jezelf een nieuwe winterjas en jaag de mannen de stuipen op het lijf. Dat meten met twee maten moet over zijn. Zij harig, wij harig. Iedereen harig! Chewbacca eat your heart out!

xoxo

Paultje Column

bron; Buzzfeed
Paultje

Je kan me ook volgen op instagram en snapchat, ik ben zeer makkelijk te vinden want er is maar 1 paultjecolumn op deze wereld. Je bent wel gewaarschuwd want ik post rare dingen....

Plaats een reactie