Motivatie en Inspiratie

Hallo Jesse en Dai Dai

Kennen jullie onze nationale helden Jesse en Dai Dai al? Ik heb kwijlend hun wedstrijden zwemmen en schaatsen gekeken en ik vind dat wij, vrouwen en nichten, best even stil mogen staan bij al dat mannelijk geweld. Jesse Puts pakte goud op de 50 meter vrije slag en Dai Dai Ntab haalde een wereldbekerzege op de 500m. Wedstrijden met teams kijk ik nooit want ik kan mij altijd zo moeilijk focussen als ze allemaal door elkaar heen lopen. Maar de gespierde lichamen van Jesse en Dai Dai, nee geen moeite om daar mijn aandacht bij te houden.

Mijn ma zit naast mij terwijl ik dit schrijf en vraagt waarom ik het oppervlakkig houd en niet over hun goede prestaties schrijf. Nou mama instagram en SoMe laten mij zien dat oppervlakkigheid en uiterlijk vertoon het beste aanslaan.

Hoi Jesse Puts!

 

WORLD CHAMPION 50FREE!!!

Een foto die is geplaatst door Jesse Puts (@jesseputs) op

En Jesse traint als een beest en daar houden wij bij Model Workout wel van. Maar eerlijk is eerlijk ik verdrink als ik onderstaande training moet doen!

 

Power?

Een video die is geplaatst door Jesse Puts (@jesseputs) op

Oh en Jesse’s trainingsmaatje Nyls mag er ook wezen!

 

50 Free boys?? Cool pool here in Windsor!?? #Worldchampionships

Een foto die is geplaatst door Jesse Puts (@jesseputs) op

Hallo Dai Dai Ntab

 

INCREDIBLE !!!! My first Worldcup win is a fact. Such a great feeling!???#teamplantina #continunl

Een foto die is geplaatst door Alexandre Daidai Ntab (@daidaintab) op

En over een zware oefening gesproken…. Never skip legday! Check die benen van Dai Dai dan!

 

Working with doctor Davis here in Russia??#shanidavis #teambeslist #wkafstanden #worldchampionship #distances

Een video die is geplaatst door Alexandre Daidai Ntab (@daidaintab) op

Oh en teammaatje Kai is natuurlijk ook een fijn snoepje!

 

Ni hao ???? off to China ✈️

Een foto die is geplaatst door Alexandre Daidai Ntab (@daidaintab) op

Sorry dat ik even deze twee Nederlandse stukken woest vlees met jullie wilde delen. Ze doen mij motiveren toch nog wat harder te trainen en dat is altijd goed toch? Toch?

Over harder trainen gesproken. Ben je nog geen lid van Model Workout? Geen probleem, maak deze maand gebruik van Model Workout voor maar €1,- en ontvang bij aanmelding direct onze workout guides t.w.v. €25,- cadeau! Die heb je alvast in de pocket en dan ben je nog niet eens begonnen!

xoxo

Paultje

Paultje

Je kan me ook volgen op instagram en snapchat, ik ben zeer makkelijk te vinden want er is maar 1 paultjecolumn op deze wereld. Je bent wel gewaarschuwd want ik post rare dingen....

Plaats een reactie