Mindfullness

No Motivation Monday #Alles is stom

No Motivation op deze maandag. Ik zou jullie graag allemaal aan de hand willen nemen en willen zeggen dat het allemaal goed komt. Dat als je je stinkende best doet je zal worden beloont maar helaas pindakaas (Calvé wanneer krijg ik eens een sponsor deal?) het leven is voornamelijk rozendoornen en na regen komt er een straaltje zonneschijn. Zuur de week beginnen is het nieuwe healthy. Count your depressions instead of your blessings. Of zoals grote held David Bowie zei, het hopeloos willen vermijden van negatieve ervaringen zorgt alleen maar dat je minder leeft. 

Voordat je bang wordt en met je scheermesjes in bad gaat stappen, ik ben gewoon een beetje sarcastisch. Zwartgallig. Ik heb er namelijk net een weekend met alcohol/voedselvergiftiging op zitten en ik heb heavy toilethugging gedaan. Ik heb mijn organen eruit zitten barfen. En weet je waardoor dat komt? Omdat ik zaterdag in mijn single uppie een kerstboom van twee meter ging kopen en ik mezelf uitermate zielig vond. Ik heb mezelf volgepropt met slecht voedsel en ben het daarna gaan wegdrinken.

7 No motivation life hacks om je pas echt meh te voelen

 

  1. Het leven is één groot verval
  2. Je blijft eigenlijk voor altijd alleen
  3. Je bent compleet inwisselbaar
  4. Eigenlijk gebeurt niks met een reden
  5. Je gaat dood
  6. Je wordt vergeten
  7. Het is dan alsof je nooit hebt bestaan

no motivation

Met enige regelmaat concluderen optimistische studies dat depressieve symptomen bij volwassenen verminderen door beweging en sport. Lichamelijke activiteit is veel minder effectief tegen depressie dan vaak wordt aangenomen. Het verband is zwak en er zijn grote individuele verschillen. Sommigen gaan zich na lichamelijke inspanning zelfs slechter voelen. Er is dan ook geen wetenschappelijke grond om sporten of bewegen in te voeren als therapie om depressies te behandelen of te voorkomen. Op deze stelling promoveerde Nikolaos Stavrakakis maandag aan de Rijksuniversiteit Groningen.

Dus lieve mensen als je je echt depressief voelt en in deze donkere maand lijken meer mensen er last van te hebben laat je niet leiden door online prietpraat maar ga naar de huisarts/psycholoog want ik wens jullie allemaal meer motivatie en inspiratie. Maar mocht je enorm zin hebben om wel te sporten dan verwacht ik je natuurlijk op www.mymodelworkout.com voor je dagelijkse workout en voedingsadvies.

xoxo

Paultje

Paultje

Je kan me ook volgen op instagram en snapchat, ik ben zeer makkelijk te vinden want er is maar 1 paultjecolumn op deze wereld. Je bent wel gewaarschuwd want ik post rare dingen....

Plaats een reactie