game your workout
Workouts

Snel en efficiënt trainen met Game Your Workout

Game your workout is het nieuwe video concept van Model Workout. Elke dag staat er een korte workout voor je klaar van tussen de 5-15 minuten. De trainingen zijn makkelijk in uitvoering en super efficiënt. De ideale manier om kennis te maken met een gezonde levensstijl. Doe elke dag een training en spaar punten waar je te gekke prijzen mee kan winnen.

 

Waarom kiezen voor Game Your Workout?

Consequent sporten is belangrijk want het is de perfecte opstap naar technische moeilijke en zwaardere workouts. Dit in combinatie met de juiste simpele en normale voeding met een persoonlijk eetschema. Met onze Game Your Workout starten we bij de basis van het trainen EN het is nog leuk ook! Het enige dat je mag doen is dagelijks een workout video volgen op GameYourWorkout. Trouwens hoe fijn is het om prijzen te winnen door het doen van een workout? Tegelijk word je fitter, kan je altijd vragen stellen aan een coach en staat er een duidelijk en overzichtelijk voedingsschema voor je klaar!

game your workout

Het workout principe 24-16-8 is onderverdeeld in drie onderdelen die op verschillende manieren te combineren zijn. Je hebt kracht workouts, cardio workouts, abs workouts en een combinatie van deze drie. Klinkt het te goed om waar te zijn? Wij gaan graag de uitdaging met je aan om je te laten zien en ervaren dat ook jij gezond, sportief kan zijn en het allerbelangrijkste, dat je er plezier in hebt! Heb je er zin in? Doe dan nu HIER mee met de eerste challenge van Game Your Workout!

Sportieve groetjes,

Team Model Workout

Plaats een reactie