Mook Pancakes
Favorites Food Model Lifestyle

Pannenkoeken eten doe je bij Mook Pancakes

Pannenkoeken eten doe je bij Mook Pancakes in Amsterdam schatties van me! Waarom? Omdat ze daar zo heerlijk lekker zijn en je maag goed weten te vullen. Laat ik direct vertellen dat ik zelf geen pannenkoeken kan bakken. Ik ben er zo bizar slecht in dat bij mij het beslag lekkerder is dan de pannenkoek! Dus toen ik HNTM Nikki Steigenga vroeg om samen met mij pannenkoeken te eten was het grote plan natuurlijk ons door Mook te laten verwennen. (ipv voedselvergiftiging door mijn poging tot pannenkoek)

Vinden jullie het ook niet heerlijk om met je vriendinnen ergens af te spreken waar jullie beiden gewoon heerlijk kunnen eten en bij kunnen praten. Ik had Nikki al veel te lang niet gezien. Hoogste tijd om even goed bij te kletsen over ons leven in de modellen wereld. En even goed de malloot uit te hangen!

MOOK Pancakes

Zoals je ziet trekken Nikki en ik graag een gekke bek tijdens het drinken van een kokosnoot! Uiteraard valt er wel meer te drinken bij MOOK. Doe mij maar één van de andere heerlijke sapjes. Vergeet de koffie niet want niks zo belangrijk als je bij MOOK besluit te ontbijten!

De lekkerste MOOK Pancakes

Oké het is moeilijk kiezen tussen al dat pannenkoeken geweld maar we wisten er toch vier weg te werken. Had ik trouwens al gezegd dat de pannenkoeken ook nog eens biologisch zijn? Hartstikke fijn want in modellen land eten we het liefst zo gezond mogelijk. Met de klok mee zie je The Chocolate Sensation met huisgemaakte chocolade saus, vers fruit en geraspte kokos. The Nutty by Nature met dadels, honing, geitenkaas en walnoten. The G.O.O.D Morning met verse aardbeien, griekse yoghurt,granola, honing, kaneel en eetbare bloem. The Blue Magic Deluxe met blauwe bessen, banaan, aardbei, maple syrup en geraspte kokos! Voor de Hollanders onder ons, alles kost rond een tientje.

Je buikje zit met dit pannenkoeken geweld voller dan vol kan ik je vertellen. Uiteraard staan er nog veel meer pannenkoeken op het menu. Je kan je pancake ook nog eens pimpen met nog meer toppings. Voor echte mannen is er natuurlijk ook de mancake. Maar ja, ik zat daar met mijn pumps aan…

Kon iemand mij trouwens vertellen dat mijn nek/hoofd eruit zag alsof ik een schildpad ben die zijn harses net zijn schild uitstak? Vind je het gek dat Nikki lacht! Valt dat recht te trekken? Moet er botox in? Moet ik een pruik met lang haar op? Dilemma’s!

MOOK Pancakes

Is MOOK modellen proof?

Maar luister, nee serieus luister ook als je bij MOOK zit. Als een echte RnB lover zit je er namelijk ook niet stil. Sterker nog ik (Nikki en fotograaf Remco ook btw) zat uitgebreid mee te zingen tijdens het eten van mijn G.O.O.D. Morning. Het is niet zo dat je iedereen die je vroeger in de oude Odeon, Bitterzoet, of bij foute Escape feestjes zag, terug ziet. Misschien ook wel. Het is een gevarieerd publiek, al moet ik zeggen dat ik er aardig wat #fitgirl en #lovemylife meisjes tussen zie zitten. Doet het ertoe wie ernaast je zit als je hardop een 90’s RnB love song zit mee te zingen?

Vind je mij en mijn modellen er terug? Maar natuurlijk want er zijn genoeg gezonde keuzes en ook wij eten vaak genoeg pannenkoeken. Daarnaast kan je er heerlijk knus zitten en als het druk is let niemand op elkaar. Tenzij ik er ben natuurlijk want ik loer wel naar iedereen die er zit!

Proeven is wat je doet bij MOOK Pancakes en proeven doe ik graag. Al hou ik mijn liefde voor bloemen toch bij mijn eigen tuin of voor in een vaasje voor Nikki op tafel. Die pannenkoek met geitenkaas is trouwens mijn favoriet geworden. BTW die muur met al die planten! Muts als dat ik ben heb ik bij elke plant gekeken wat voor plant het was en de helft staat inmiddels ook in mijn eigen huis.

En waar zit MOOK nou dan precies?

Nou op de Clercqstraat 34 in Amsterdam. Parkeren is natuurlijk hatelijk als altijd in Amsterdam maar de tram stopt praktisch voor de deur.
Bellen kan ook als je graag wilt aankondigen dat je er aankomt, op dit nummer 020 334 6995.

 

PaultjeMook

Voordat ik echt helemaal afscheid van je neem om weer richting MOOK Pancakes te gaan moet ik het natuurlijk wel even over mijn Banaantjes hebben want zijn ze niet GE-WEL-DIG?! Kijk ze shinen dan hieronder voor de pink sneaker painting! Deze beauties zijn van Feraggio en dat is ondanks de Italiaans klinkende naam een Nederlands merk. Uiteraard in nog veel meer kleuren.

Had ik al gezegd dat al deze mooie en ietwat gekke foto’s zijn gemaakt door Remco Sijtzema, lief vriendje van mij en HIER zie je nog meer mooie foto’s van hem. Toppertje ben superblij met jou!

xoxo

Paultje

MOOK Pancakes

 

 

Paultje

Je kan me ook volgen op instagram en snapchat, ik ben zeer makkelijk te vinden want er is maar 1 paultjecolumn op deze wereld. Je bent wel gewaarschuwd want ik post rare dingen....

Plaats een reactie