kokos superfruit smoothie
The Days Thirsty thursday

Thirsty Thursday #Kokos Superfruit Smoothie

Soms heb je van die dagen dat je geen zin hebt om naar de supermarkt of gewone markt te gaan omdat het regent. Die dagen heb ik dus deze week en daarom heb ik besloten gewoon alles op te maken dat ik nog in huis heb. Nou zal ik als eerste bekennen dat ik na 3 dagen eigenlijk al niks meer in huis heb en deze Kokos Superfruit smoothie tot stand is gekomen omdat dit het laatste restje fruit is. Dat maakt het er overigens niet minder lekker op! Superfruit van vandaag zijn bramen, blauwe bessen en Kaapse kruisbessen. Kaapse kruisbessen zijn mijn nieuwe hap slik weg verslaving (samen met de pepernoten die alweer te koop zijn). Gezond en hartstikke lekker.

Lekker om los te eten, te verwerken in salades en vooral goed te combineren met aardbeien, banaan en frambozen in een fruitsalade. Of om te gebruiken als garnering op een zelfgemaakte rauwe taart en zoals ik laatst deed, in de chocolade fondue! Oh en voor in je smoothie dus, in deze Kokos Superfruit Smoothie!

 

Wil je ook online en offline met je voeding aan de slag? Model Workout helpt je met online voedingsschema’s. Meld je dan nu aan als pro member voor maar €1,- en ontvang onze Workout guides twv €25,- bij je membership!

 

Ingrediënten

  • Kokoswater
  • handje bramen
  • handje blauwe bessen
  • handje Kaapse kruisbessen

 

Hoe maak je de Kokos Superfruit Smoothie?

Alles in de blender en een minuutje in de mix. Je hebt genoeg voor een groot vol glas!

Wil je meer recepten hebben voor smoothies zoals deze Kokos Superfruit smoothie of zelfs een heel nieuw voedingsschema voor bij je training schrijf je dan nu in opwww.mymodelworkout.com!

XOXO

Paultje

Paultje

Je kan me ook volgen op instagram en snapchat, ik ben zeer makkelijk te vinden want er is maar 1 paultjecolumn op deze wereld. Je bent wel gewaarschuwd want ik post rare dingen....

Plaats een reactie