Food Tips & tricks

6 redenen waarom afvallen niet meer lukt

Afvallen kan soms zo bizar moeilijk zijn dat ik uit frustratie tien tompoezen opvreet. En dan piep ik weer dat ik een ieniemienie vetrol boven mijn onderbroek zie uitkomen. Ik weet dat ik slank ben maar het is die laatste plek op mijn lichaam die maar niet mee wilt werken aan mijn zware regime. Alsof ik een fuck you van mijn eigen buik krijg. Hij niks en ik het probleem. Samenwerken lijkt broodnodig! Oh ik heb zin in witbrood met zalm. Waar ging ik het ook alweer over hebben?

Oh ja de 6 redenen waarom afvallen niet meer lukt

  1. Je eet niet de juiste porties
  2. Je verwent jezelf iets te vaak
  3. Je beweegt niet genoeg buiten de sportschool om
  4. Je gooit niet de juiste benzine in je tank
  5. Je bent niet consistent in de sportschool
  6. Je herstelt niet goed

Wil je ook online en offline met je voeding aan de slag? Model Workout helpt je met online voedingsschema’s. Meld je dan nu aan als pro member voor maar €1,- en ontvang onze Workout guides twv €25,- bij je membership!

Gelukkig kan je met een beetje meer inzet en door de boel te monitoren hier alweer snel verandering in brengen. Heb je een beetje hulp nodig omdat je denkt dat één van bovenstaande redenen de oorzaak is van jouw afval stop? Heb ik me toch een oplossing voor je! Gewoon inloggen op jouw account (dat kan HIER) en vraag het aan één van de online trainers! Je mag natuurlijk ook altijd een vraag hieronder aan mij stellen. Of lekker discussiëren!

xoxo

Paultje

Paultje

Je kan me ook volgen op instagram en snapchat, ik ben zeer makkelijk te vinden want er is maar 1 paultjecolumn op deze wereld. Je bent wel gewaarschuwd want ik post rare dingen....

Plaats een reactie