afvallen squatten
The Days Workout Wednesday

Val je van squats af?

Val je van Squats af? Ik vroeg het mezelf ook ineens weer af. Ik stond namelijk te squatten in de sportschool. Niet voor mezelf maar voor de bizar knappe jongen die achter mij aan het trainen was. Ik dacht squatten is de manier waarop ie mijn booty gaat checken! Ik denk dat ik wel tien minuten heb staan squatten voordat ie eindelijk omkeek. En ineens dacht ik, wat als ik nu juist mijn bil eraf squat?

Kijk squatten doe ik natuurlijk niet alleen voor mijn billen maar voor de hele onderkant. Benen en billen trainen met die squat maar het is niet alleen mijn onderlichaam die er profijt van heeft. Je maakt namelijk door het trainen van je benen ook meer testosteron en HGH (groeihormonen) aan. Dat is ook fijn voor de rest van je lichaam want op die manier bouw je weer beter spieren op! En laat ik nou toch echt stevig goed op de plek blijvende billen willen!

Wie van jullie wilt er allemaal een mooi achterwerk? Je moet er namelijk ook wel echt iets voor doen! Tenzij je met mooie billen geboren bent maar goed iedereen wordt ouder en je lichaam gaat vanzelf richting het zuiden. Dus je wilt ook gewoon blijven trainen. Gelukkig zijn squats een natuurlijke beweging. Bedenk maar zo dat als je gaat zitten je al een squat hebt gedaan. Maak je moeder niet gelijk gek door nu de rest van de avond op de bank heen en weer te gaan zitten en op te gaan staan. Squatten is dus gelijk ook een functionele oefening. Je gaat er nog beter door zitten! 

Maar val ik nou af of niet met squats?

Duurt het te lang voordat ik antwoord geef of ben jij de persoon die gewoon naar beneden scrollt voor het antwoord?Squats kunnen je helpen bij het afvallen! Voor elke kilo spiermassa die je ontwikkelt door squats verbrand je 110-150 calorieën extra per dag. Zorg je er wel even voor dat je die calorieën er dan niet dezelfde dag weer aan eet?

Wil jij graag de uitdaging met ons aan om te laten zien en ervaren dat ook jij gezond, sportief kan zijn en het allerbelangrijkste, dat je er plezier in hebt? Heb je er zin in om die billen nog mooier dan ze al zijn te krijgen? Doe dan nu HIER mee met de eerste challenge van Game Your Workout!

xoxo

Paultje

Paultje

Je kan me ook volgen op instagram en snapchat, ik ben zeer makkelijk te vinden want er is maar 1 paultjecolumn op deze wereld. Je bent wel gewaarschuwd want ik post rare dingen....

Plaats een reactie