Beauty & Health Lifestyle

De Valentijnsdag makeup tip; Hoe zet je de perfecte rode lippen?

Vorige week had ik een shoot waarbij ik helemaal werd wit geschminkt. Heerlijk heftig en dramatisch. Niks fijner dan even niet jezelf te zijn en de clown uit te hangen. En geloof mij, dat kan ik heel goed. Het fijne aan mijn werk is dat ik met top visagisten werk. Die dag werkte ik met toppertje Klai Rung. Één keer raden wat het gesprek was tijdens het opmaken? Mannen! Wat anders, want allebei zonder man en de mannen met wie we aan het daten zijn zijn zo verschrikkelijk traag dat we beter ons zelf kunnen vragen als Valentijns date. Nou wil je natuurlijk de perfecte rode lippen op je date en met deze make up tips van Klai en mijn witte poeder gezicht als uitprobeer pop moet het een makkie zijn om de mooiste rode Valentijns lippen te zetten!

Het vijf stappen makeup plan van Klai Rung voor de perfecte rode lippen

Stap 1. Voordat je begint, is het belangrijk dat je lippen gehydrateerd en gescrubt zijn. Breng over je gehele lip foundation aan. De foundation dient als een basis voor de lippenstift.

PAUL_BEAUTY_VALENTIJN -1

Stap 2. Wij willen dus een mooie strakke lijn hebben. Wat ik dan doe, is stippen zetten, op de punten waar ik het lijntje naar toe wil trekken.

 

PAUL_BEAUTY_VALENTIJN -2

Stap 3. Zoals je ziet, heb ik op de bovenlip een kruisje gemaakt. En in de hoeken ook stippen gezet. Ik trek dus een lijn. Weer van stip naar stip. Waarom doe ik dit? Dan weet ik zeker dat ik netjes werk en het binnen de lijntjes houdt. Jullie kennen het toch nog wel van op de basischool. Binnen de lijntjes werken. Whahaa… En op de onderlip doe ik precies hetzelfde. Je kan het met een kwast doen. Of een potlood. Met potlood beginnen. Maak je toch iets strakker een lijn.

 

PAUL_BEAUTY_VALENTIJN -3

Stap 4. Nu dat je alle lijnen heb getrokken, kleur je het in. Met de kleur van de lippenstift die je het liefst wilt.

 

PAUL_BEAUTY_VALENTIJN -4

Stap 5. Nu dat de lippen zijn ingekleurd kan je er altijd nog een glosje overheen doen. Als je het niet mat wilt houden. Maar gewoon lekkere glanzende plakkerige lippen wilt hebben. Om te zoenen. Doe er dan vooral een heerlijk lekker dik laagje glos op!

 

PAUL_BEAUTY_VALENTIJN -5

Heb ik niet de meest perfecte rode lippen gekregen van Klai? Helaas stond er geen man voor me klaar en mijn fotograaf Michael Graste is hetero en al bezet. Dus daar had ik ook niks aan.

Ik hoop dat je rode lippen maar voor altijd mooi mogen blijven, niet alleen maar met Valentijnsdag natuurlijk. Uiteraard kan je deze stappen ook toepassen op andere kleuren lippenstift, maar zover was je natuurlijk al!

Stap 6. Oh ja en vergeet de laatste stap niet want met de perfecte rode lippen zit er natuurlijk maar één ding op!

Kussen maar!

PAUL_BEAUTY_VALENTIJN -6

xoxo

Paultje

photocredits by Michael Graste 
Paultje

Je kan me ook volgen op instagram en snapchat, ik ben zeer makkelijk te vinden want er is maar 1 paultjecolumn op deze wereld. Je bent wel gewaarschuwd want ik post rare dingen....

Comments (2)

Plaats een reactie