thuis buikspieren trainen
TwenTies Workouts

Thuis je buikspieren trainen met maar 2 oefeningen

We gaan lekker thuis trainen meisjes van me! Jij en ik willen natuurlijk keiharde abs deze zomer. Blokjes en broodjes moeten tevoorschijn komen en geshowd kunnen worden in onze bikini. Nou moet ik altijd herhalen dat je vooral op je voeding moet letten maar nu even de focus op trainen. Pak je laptop of telefoon, zet hem neer en aan de slag! Die abs zijn natuurlijk gewoon thuis te doen met deze twee oefeningen die sportbabe Martine in het filmpje hieronder uitvoert.

De eerste oefening is de easy crunch en wat belangrijk is is dat je niet je hoofd naar achteren laat hangen en dat je goed je rug afrolt. De tweede oefening is de plank 2 side jump & knee 2 elbow. Bij die oefening moet je echt je core aanspannen en je rug goed rechthouden. Je kan natuurlijk naar Martine kijken om te zien hoe je ze moet uitvoeren. Deze buik oefeningen zijn natuurlijk niet alleen voor vrouwen dus als je vriend naast je zit dan kan hij mooi gelijk met je mee doen!

Thuis workout voor abs!

Zoals altijd doen we bij Model Workout aan 20 herhalingen. Ik doe zelf altijd drie rondjes omdat ik dan het gevoel heb dat ik het meest uit de oefeningen haal. Je bent maar een paar minuten bezig met deze online training en je hoeft ook geen gewichten te gebruiken. Lekker alles met je lichaamsgewicht doen! Appeltje eitje!

Ben je nu benieuwd naar meer oefeningen van Model Workout? Denk jij dat je al onze workouts aankan? Je kan een maand lang een pro account uitproberen en dat kost je maar één euro. Kijk snel op www.mymodelworkout.com voor de hele TwenTies workout serie en nog veel meer workout video’s en recepten.

xoxo

Paultje

Paultje

Je kan me ook volgen op instagram en snapchat, ik ben zeer makkelijk te vinden want er is maar 1 paultjecolumn op deze wereld. Je bent wel gewaarschuwd want ik post rare dingen....

Plaats een reactie