bes
Smoothies Thirsty thursday

BES wel lekkere smoothie!

Deze smoothie is bes wel lekker! Oh mijn grutjes wat een woordgrap! Ik ben echt zo kansloos de laatste tijd als het aankomt op het maken van recepten. Kansloos en bizar lui. Ik ga alleen uit eten of ik eet niks. Niks ertussen in, ook geen tussendoortje. Nou sta ik in modellenland bekend om het maken van smoothies en soepjes maar ik heb alleen maar koffie gemaakt de laatste maand. Gelukkig stuitte ik weer eens op Beard and Bonnet en zag ik weer eens een smoothie die ik uit wilde proberen.

Deze smoothie moet je wel in twee stappen maken want je moet je eigen Super Zaad mix eerst maken. Beetje ranzig woord. Ik zeg verder niks. Maar goed superfood poeder mixje maken is zo gebeurd. Dus eerst de super zaad mix en dan pas de rest van deze bes wel lekkere smoothie! Maak ik weer die woord grap… hou me tegen… Afijn wat zit er in die zaden mix? Hennep! Je weet wel van dat plantje waar je ook zo stoned kan worden! Helaas/gelukkig wordt je dan niet van deze smoothie.

Ingrediënten

Super zaad mix

Doe de volgende ingrediënten in een potje en schudden maar

¼ kopje hennepzaad
¼ kop rauwe zonnebloempitten
¼ kopje gouden lijnzaad
¼ kopje glutenvrij haver

Smoothie

2 kopjes cashew melk, of andere plantaardige melk naar keuze
⅓ kopje bevroren frambozen
⅓ kop bevroren bosbessen
⅓ kopje bevroren bramen
1 grote bevroren banaan,
3 eetlepels van je zojuist gemaakte super zaad mix
2 theelepels vanille bonen pasta of vanille-extract

 

Bereiding van deze Bes wel lekkere smoothie

Je verwacht het niet, doe het in de blender en run it till it’s smooth babe!

ps. Als je deze super lekker vindt dan moet je natuurlijk ook eens de andere recepten van Beard and Bonnet checken!

xoxo

Paultje

 

Paultje

Je kan me ook volgen op instagram en snapchat, ik ben zeer makkelijk te vinden want er is maar 1 paultjecolumn op deze wereld. Je bent wel gewaarschuwd want ik post rare dingen....

Plaats een reactie