Food Tips & tricks

Try it Tuesday #Eat Natural bar

Ik eet aardig wat repen weg, ook die van Eat Natural. Als er maar chocola omheen zit vreet ik alles. Ik denk dat ik zelfs op de tafel kauw als er chocola op zit. Anyway, ik kreeg weer eens een blogger kadootje in de bus. Deze keer zaten er nieuwe repen van Eat Natural in als verrassing. Voor jouw informatie, dit is puur mijn mening en geen advertentie shit. Ik eet echt graag repen! Ik vraag me natuurlijk wel af of jullie zelf ook fan zijn?!

Drie nieuwe Eat Natural bars

Ik kreeg dus deze drie nieuwe repen binnen. De High in omega-3 met chocolate chunks, peanuts & seeds, de Extra protein met maple syrup, pecans & peanuts en de High in fibre met apple, ginger & dark chocolate. Brood inwisselen voor salades en quinoa is de trend van nu, maar wist je dat een lichaam gemiddeld 30 gram vezels per dag nodig heeft? Met de reep High in Fibre krijg je toch de vezels binnen die je nodig hebt. Nou heb ik alle repen achter elkaar opgegeten maar dat was dan denk ik niet de bedoeling.

Sowieso moet je chill doen met tussendoortjes en je aan kleine porties houden anders eet je al snel weer een hele maaltijd. Niet erg natuurlijk maar ook niet nodig!

Deze drie! Wat zou er in zitten?

eat natural

Plasticje moet je dus niet eten. Die met het rood is mijn favo!

Oordeel

Geef mij maar die High in Fibre want chocola met gember! Fakking lekker als je het mij vraagt. Af en toe als tussendoortje moet deze bar goed te doen zijn. Ik moet ook deze High in Fibre want mijn huisarts zei dat ik meer vezels moest eten zodat ik beter poep. Is dit info waar je op zat te wachten? Nee maar als jij beter wilt poepen moet je dus aan de vezels meid! Morgen eet ik een appel als tussendoortje en de dag erna een bounty…. OMDAT ik dat wil!

Voor alle producten kan je natuurlijk een kijkje nemen op www.eatnatural.nl. Deze repen zijn vooralsnog alleen te koop bij AH.

xoxo

Paultje

Paultje

Je kan me ook volgen op instagram en snapchat, ik ben zeer makkelijk te vinden want er is maar 1 paultjecolumn op deze wereld. Je bent wel gewaarschuwd want ik post rare dingen....

Plaats een reactie