buikspieroefeningen Paultje
The Days Workout Wednesday Workouts

Workout Wednesday #Mijn buikspieroefeningen!

Joehoe lieverds het is altijd tijd voor buikspieroefeningen! Ik was gisteren les aan het geven bij Trainmore in Amsterdam. Super mega druk en gezellig en toen vroegen een aantal meiden in de les of ik de oefeningen ook eens op video wilde zetten. Zwaar verbaasd en verontwaardigd zei ik op seriemoordenaar toon dat ik al drie jaar een soort van online trainingen aanbied onder de naam Model Workout. Oh leuk zeiden ze, en heb je daar ook abs oefeningen dan? Die heb ik natuurlijk en die heb ik zelfs in mijn eigen zaal bij Trainmore gefilmd! In zeer slechte kwaliteit zodat je niet kan zien of ik rimpels heb en puistjes. Ik snap dat iedereen tegenwoordig alles in HD wilt zien maar ik wil mezelf niet in HD terug kunnen zien.

Dus bij deze mijn drie buikspieroefeningen! Deze oefeningen doen de meiden bij mij standaard in de les. In deze video herhaal ik de buikspieroefeningen maar 8 of 16 keer maar in de les doen we minstens 32 herhalingen.

Mijn buikspieroefeningen

Ps check my face hieronder dan! Dit is mijn ‘ik wil liever niet op de foto maar ik  moet het‘ gezicht hahahaha

Ben je nu benieuwd naar meer oefeningen van Model Workout? Denk jij dat je al onze workouts aankan? Je kan een maand lang een pro account uitproberen en dat kost je maar één euro. Kijk snel op www.mymodelworkout.com voor de hele TwenTies workout serie en nog veel meer workout video’s en recepten.

xoxo

Paultje

Paultje

Je kan me ook volgen op instagram en snapchat, ik ben zeer makkelijk te vinden want er is maar 1 paultjecolumn op deze wereld. Je bent wel gewaarschuwd want ik post rare dingen....

Plaats een reactie