frambozen smoothie
Smoothies The Days Thirsty thursday

Thirsty Thursday #Frambozen Kokos Smoothie

Wist je dat frambozen symbool staan voor de liefde? Ik wist het niet dus ik denk dat ik de komende tijd met een handje frambozen ga lopen in de hoop dat er ergens iemand de subtiele hint begrijpt en me ten huwelijk vraagt. Het is weer tijd voor een nieuwe Thirsty Thursday en we zijn pretty in PINK! Nou zijn frambozen natuurlijk momenteel niet in het seizoen maar lang leve het vriesvak. In de zomer kan je ze natuurlijk ook zelf invriezen mocht je in een dolle bui zijn. Wist je dat frambozen goed zijn voor je stoelgang? Deze zomertoppers zitten boordevol vezels. Een voedingsstof die er niet alleen voor zorgt dat je sneller en langer verzadigd bent, maar ook zorgt voor een goede darmwerking en optimale stoelgang.

Ingrediënten:

 

  • ½ – 1 kopje kokosmelk (afhankelijk van hoe dik je de smoothie wilt)
  • 1 middelgrote banaan (bevroren)
  • 1 kopje bevroren frambozen
  • optioneel: geraspte kokos vlokken, en als je het zoeter wilt kan je er natuurlijk nog zoetstof aan toevoegen…..

 

Hoe maak je de frambozen smoothie:

 

Voeg de kokosmelk, banaan aan je blender. Pulse 1-2 minuten tot een gladde massa. Voeg de bevroren frambozen toe en blijf pulseren tot het een gladde massa is geworden.
Giet het in een mooi glas, top het af met een paar frambozen en een beetje geraspte kokos, en je hebt een cadeautje voor jezelf!

Wil je meer recepten voor Smoothies, wordt dan member voor maar één euro de eerste maand! Hoe? Heel makkelijk gewoon op deze link klikken

—> www.mymodelworkout.com

 

xoxo

Paultje

Paultje

Je kan me ook volgen op instagram en snapchat, ik ben zeer makkelijk te vinden want er is maar 1 paultjecolumn op deze wereld. Je bent wel gewaarschuwd want ik post rare dingen....

Plaats een reactie