redenen om thuis te trainen
Motivatie en Inspiratie

10 redenen om thuis te trainen

Alsof je met dit rotweer nog 9 redenen om thuis te trainen nodig hebt?! Ik word zelf uitermate zuur van dit weer. Wind en regen en ook nog eens donker. Ik zweer je dat ik de vlag uithang voor de lente. Ik denk dat ik een barbaars lentedansje uitvoer met een bloemenkrans en mijn ex offer als de zon weer optimaal schijnt en er knopjes aan de bomen opengaan.

Anyway we zijn momenteel allemaal (vast niet) druk bezig met gezond bezig zijn om ons beter te voelen en te worden. Gezonde voeding en sporten. Elke keer weer die workout om eindelijk dat ultieme lichaam te ontwikkelen. Maar niet iedereen heeft zin om weer de deur uit te moeten terwijl je net zo goed thuis die ene workout kan doen.

Mijn laatste workout thuis was overigens dansen op Beyoncé.

Hier zijn 10 redenen om thuis te trainen en je geld op een dure gym te besparen. Of in ieder geval eens niet al nat op de gym te arriveren voordat je ook nog maar iets hebt gedaan!

10 redenen om thuis te trainen

1 Je kan dragen wat je wilt

2 De muziek kan zo hard als maar kan

3 Mediteren en rekken en strekken is thuis zo veel relaxter

4 Thuis trainen doe je voornamelijk in de keuken door gezond eten te maken

5 Je hebt al die apparaten niet persé nodig. (tenzij je bodybuilder wilt worden)

6 Doe net als ik en doe je eigen dans workout

7 Bekijk jezelf ongegeneerd tijdens het trainen in je spiegel zonder dat iemand je vetjes veroordeelt

8 Zonder al die apparaten ben je veel creatiever

9 Je bepaalt je eigen tempo en hoeft niet op een apparaat te wachten

10 Als je het niet meer ziet zitten kan je schelden en huilen en met spullen smijten. Ik heb dat ook eens op de gym gedaan. Ik heb een jaar lang verbod gekregen.

Heb jij ook bizar veel zin om vooral thuis te trainen? Dat doe je natuurlijk met Model Workout! Denk jij dat je al onze workouts aankan? Je kan een maand lang een pro account uitproberen en dat kost je maar één euro. Kijk snel op www.mymodelworkout.com voor de hele TwenTies workout serie en nog veel meer workout video’s en recepten.

xoxo

Paultje

 

Paultje

Je kan me ook volgen op instagram en snapchat, ik ben zeer makkelijk te vinden want er is maar 1 paultjecolumn op deze wereld. Je bent wel gewaarschuwd want ik post rare dingen....

Plaats een reactie