vet verbranden
TwenTies Workouts

Met deze workout kan je plaatselijk vet verbranden!

Hoe vaak krijg ik wel niet de vraag of ik een oefening weet die helpt om precies dat ene plekje met vet weg te werken?! De meest genoemde plekjes zijn dan de buik, de heupen en de billen. Nou is er helaas geen één specifieke oefening waarmee je één punt op je lichaam van vet kan verlossen. Maar plaatselijk van kop tot teen is wel een optie! Er is overigens een extreme oplossing en die heet liposuctie.

Wil je vet verbranden? Zorg er dan op zijn minst voor dat je meer calorieën verbrandt dan dat je binnen krijgt. Hoe je meer calorieën verbrand? Nou met deze bonus workout die Nikki en Martine vol overgave doen…. DUH!

Weg met VET

Zoals altijd doen we bij Model Workout aan 20 herhalingen. Ik doe zelf altijd drie rondjes omdat ik dan het gevoel heb dat ik het meest uit de oefeningen haal. Je bent maar een paar minuten bezig met deze online training en je hoeft ook geen gewichten te gebruiken. Lekker alles met je lichaamsgewicht doen! Appeltje eitje!

Ben je nu benieuwd naar meer oefeningen van Model Workout? Denk jij dat je al onze workouts aankan? Je kan een maand lang een pro account uitproberen en dat kost je maar één euro. Kijk snel op www.mymodelworkout.com voor de hele TwenTies workout serie en nog veel meer workout video’s en recepten.

xoxo

Paultje

Paultje

Je kan me ook volgen op instagram en snapchat, ik ben zeer makkelijk te vinden want er is maar 1 paultjecolumn op deze wereld. Je bent wel gewaarschuwd want ik post rare dingen....

Plaats een reactie