Motivatie en Inspiratie

Motivation Monday #Bikini ready zijn zoals Ashley Graham

Ik wil net zo bikini ready zijn als Ashley Graham. In mijn geval moet ik dan nog even dooreten maar ik heb het meer over het mentale dan het fysieke gedeelte. Uiteraard weten we allemaal wel dat ik niet echt in een bikini ga lopen. Ik doe liever links knuffelbaar een burkini aan. Ik wil ook in een Baywatch pakje vol zelfvertrouwen over Zandvoort kunnen rennen zonder te stikken omdat ik mijn buik al een uur probeer in te houden. Jahaaa kan je wel zeggen dan doe je dat toch. Ik zit ’s avonds dan wel weer ongelukkig op de bank met een soepje zonder ballen.

Ashley Graham deed afgelopen week een shoot voor de Swimsuits for All campagne. Ik was niet gevraagd. Teyana Taylor overigens wel. Beide modellen voeren al enige tijd een strijd voor meer diversiteit in de mode. In maten en kleuren welteverstaan. Als Ashley al enigszins onzeker zou zijn over haar lichaam laat ze dat in ieder geval niet tijdens deze shoot merken.

Bodygoals like Ashley Graham

ashley graham

Of zoals collega Teyana Taylor zei: “I appreciate every stretch mark, every sag. One boob is bigger than the other … but it is what it is.”

Bikini ready zijn in zes weken met dit schema!

Misschien moet ik gemotiveerd zijn om mijn lichaam te waarderen om wat het is. Ik denk dat dat nog wel even gaat duren!

xoxo

Paultje

Paultje

Je kan me ook volgen op instagram en snapchat, ik ben zeer makkelijk te vinden want er is maar 1 paultjecolumn op deze wereld. Je bent wel gewaarschuwd want ik post rare dingen....

Plaats een reactie