warming up
TwenTies Workouts

Warming up workout op maandag

Luister ik heb vandaag geen zin om te trainen dus ik doe hooguit een warming up. Een warming upje! Doe niet moeilijk want ik sport standaard vijf dagen in de week en ik wil vandaag ook niet overslaan maar het is maandag en ik heb het bizar druk. Zo’n dag dat je moeite hebt om rustig te zitten en te eten. Je kent het wel. EN, ik moet me al de hele dag haasten dus ik verdien een warming up. Gewoon een korte en krachtige workout zodat ik de week goed kan beginnen en de maandag toch nog sportend kan afsluiten.

Schrijf je HIER in voor een dag tot dag voedingsschema!

Ik weet niet of je wel eens hebt meegetraind met deze meiden op ons portal maar deze twee hadden een prijsvraag gewonnen en kregen dus een eigen workout. Heb je nog niet met ze mee getraind? Nou dan kan je in ieder geval met deze jonkies deze warming up workout doen. Kan je altijd nog op het portal met ze aan de slag!

De warming up workout

Bovenstaande oefeningen voer je dus 20 keer uit, zoals de tikker in beeld voor je aangeeft. Dat is niet moeilijk maar wil je het wel moeilijk of zwaar hebben speel deze online workout gewoon nog een keer af en herhaal de oefeningen. Ik doe zelf altijd een warming up aan het begin van mijn training.

Ben je nu benieuwd naar meer oefeningen van Model Workout? Denk jij dat je al onze workouts aankan? Kijk dan eens  op www.mymodelworkout.com voor de hele TwenTies workout serie en nog veel meer workout video’s en recepten.

xoxo

Paultje

Paultje

Je kan me ook volgen op instagram en snapchat, ik ben zeer makkelijk te vinden want er is maar 1 paultjecolumn op deze wereld. Je bent wel gewaarschuwd want ik post rare dingen....

Plaats een reactie