buikspieren
The Days Workout Wednesday

Workout Wednesday #Drie oefeningen voor sterke buikspieren

Buikspieren trainen kan natuurlijk op veel verschillende manieren en de eerste oefening waar je dan aan denkt is natuurlijk de standaard crunch. Veelal doen mensen dan de handen achter hun hoofd en doen een poging om hun hoofd van hun romp af te trekken. Voor zover ik weet is dat nog niemand gelukt. Het gaat dus om techniek die je aangeleerd moet krijgen wil je het op de correcte manier uitvoeren. Gelukkig zijn er veel meer manieren om je buikspieren te trainen. Eigenlijk om je hele core te trainen en vandaag gaan we dat dus doen!

Hoe train je met My Model Workout en wat zijn de basis principes van een gezonde lifestyle?
Lees het in het Algemene E-book van Model Workout.

We gaan drie oefeningen doen; Speed Parachute, Dynamic Stretch en de Easy Crunch. Onze popjes en sportbabes Nikki, Ashley en Martine doen het uiteraard weer voor. Je kan deze workout in meerdere rondes doen om het jezelf moeilijker te maken. Heb je zin om te knallen? Doe dan in ieder geval drie rondes.

Buikspieren trainen doe je zo!

Ben je nu benieuwd naar meer oefeningen van Model Workout? Denk jij dat je al onze workouts aankan? Je kan een maand lang een pro account uitproberen en dat kost je maar één euro. Kijk snel op www.mymodelworkout.com voor de hele YAY break workout serie en nog veel meer workout video’s en recepten.

xoxo

Paultje

Paultje

Je kan me ook volgen op instagram en snapchat, ik ben zeer makkelijk te vinden want er is maar 1 paultjecolumn op deze wereld. Je bent wel gewaarschuwd want ik post rare dingen....

Plaats een reactie