Food Ontbijt

Try it Tuesday # Laagjes Ontbijt van Cotton&Cream

Ik likte het scherm bij het zien van het Laagjes Ontbijt van Cotton and Cream. Ik proefte vooral het stof van het niet schoonmaken van mijn laptop scherm. Minder. Anyway, het is weer Try it Tuesday en ik vind dit ontbijt van Marlieke er niet alleen lekker en vrolijk uitzien. Ik ben dol op die kleurtjes. Nee het is ook nog eens gezond! Wat wil je nog meer? Nou, een volle maag!

Aan de slag met plantaardige yoghurt. Kappen met dierenleed en kappen met kappen van woud. Eet bewust en kies bewust. Nou zal ik eerlijk toegeven dat het niet altijd even makkelijk is om gezond en plantaardig te eten. Tenminste ik vind dat… Lisa Stel legde HIER trouwens uit hoe je het jezelf wel een stuk makkelijk kan maken.

Ingrediënten:

Voor 1 persoon:

  • Flinke hand blauwe bessen
  • 2-3 aardbeien
  • 400 gram Alpro Go On
  • 2 scheppen granola

Hoe maak je dit Laagjes Ontbijt:

  1. Doe het fruit in een kom en pureer met een staafmixer. Mix hier vervolgens twee scheppen Go On, plantaardige variatie op kwark, doorheen.
  2. Neem een groot glas en vul dit voor 1/4 met Go On. Verdeel hier vervolgens wat (maximaal de helft) van de roze fruitmix overheen, zorg dat het een mooi laagje is en aan de rand goed aansluit op het glas.
  3. Verdeel hier daarna een laagje (1 of 2 scheppen) granola overheen. Vervolgens herhaal je het aanbrengen van de laagjes: eerst een laagje Go On, daarna een laagje fruitmix en tenslotte wat granola. Garneer eventueel met wat aardbeien en blauwe bessen. 

Laagjes-ontbijt cottan&cream

Wil je meer gezonde recepten? Word dan member voor maar één euro de eerste maand! Hoe? Heel makkelijk gewoon op deze link klikken

—> www.mymodelworkout.com

xoxo

Paultje

Plaats een reactie