core oefeningen
The Days TwenTies Workout Wednesday

Workout Wednesday # core trainen met 3 oefeningen!

Ik ga helemaal naar de core joh! Keihard ben ik bezig om naar de core te gaan van mijn bak ijs. Het ijs is helaas gemaakt van melk van mishandelde koeien en ik doe even alsof het me niks uitmaakt omdat het lekker is. Hypocriet dat ik ben. Terug naar die core training want mijn kaakspieren moeten keihard werken om de enorme brokken bevroren brownie te verwerken. Helaas en toch volgens verwachting zal de core van mijn bak ijs zich verplaatsen naar de core van mijn lichaam. Het is erg grappig dat ik wel plaatselijk kan aankomen maar niet plaatselijk kan afvallen. Maar de spieren van mijn core trainen is natuurlijk onderdeel van een prachtig vlees korset dus trainen maar om de boel op zijn plek te houden, mijn spiermassa te vergroten en daarmee mijn vetmassa te verbranden (ook al kan dat niet plaatselijk). Overigens doe ik niet aan cheatmeals. Ik eet ongezond voedsel wanneer ik dat wil maar zet daar dan een bepaalde training tegenover.

Hoe train je met My Model Workout en wat zijn de basis principes van een gezonde lifestyle?
Lees het in het Algemene E-book van Model Workout.

Die core training die ik vandaag met jullie ga doen bestaat uit drie oefeningen en onderstaande video workout is maar anderhalve minuut lang. Nou zal je vast denken dat het een beetje kort is maar nou was ik van plan om op zijn minst drie rondes uit te voeren. Alles is met eigen lichaamsgewicht dus ik ben blij dat ik maar twee kilo weeg.

3 Model Workout Core oefeningen

De workout bestaat uit de volgende oefeningen;

  • Split Jump
  • Mountain Climber
  • Shoulder Tap

Ben je nu benieuwd naar meer oefeningen van Model Workout? Denk jij dat je al onze workouts aankan? Je kan een maand lang een pro account uitproberen en dat kost je maar één euro. Kijk snel op www.mymodelworkout.com voor de hele YAY break workout serie en nog veel meer workout video’s en recepten.

xoxo

Paultje

Paultje

Je kan me ook volgen op instagram en snapchat, ik ben zeer makkelijk te vinden want er is maar 1 paultjecolumn op deze wereld. Je bent wel gewaarschuwd want ik post rare dingen....

Plaats een reactie