The Days TwenTies Workout Wednesday Workouts

Workout Wednesday #Squat goals met maar 2 oefeningen

Squat, squat, in mijn trainingspak, pak. Kijk eens hoe ik squat, squat. Lekker uit mijn dak tot in de vroege morgen!

Er zijn zoveel variaties op deze oefening, dat je soms wel een vergeet dat de basis variant net zo belangrijk is. Maar verandering van spijs doet eten dus we gooien er even twee andere squats tegen aan! Ik hoef je niet te vertellen dat we squatten voor onze benen en billen maar deze squats zijn ook nog eens goed voor je conditie.

Hoe train je met My Model Workout en wat zijn de basis principes van een gezonde lifestyle?
Lees het in het Algemene E-book van Model Workout.

We gaan vandaag de Capoeira en de Double Tap doen. Samen met Martine die het weer zo heerlijk voordoet in ons filmpje. Om het jezelf niet al te makkelijk te maken doe je op z’n minst 2 rondjes en kan je meer dan doe je meer!

Squat schat!

Ben je nu benieuwd naar meer oefeningen van Model Workout? Denk jij dat je al onze workouts aankan? Je kan een maand lang een pro account uitproberen en dat kost je maar één euro. Kijk snel op www.mymodelworkout.com voor de hele YAY break workout serie en nog veel meer workout video’s en recepten.

xoxo

Paultje

en een knipoog van Martine…..

Modelworkout-92

Paultje

Je kan me ook volgen op instagram en snapchat, ik ben zeer makkelijk te vinden want er is maar 1 paultjecolumn op deze wereld. Je bent wel gewaarschuwd want ik post rare dingen....

Plaats een reactie