planken
The Days Workout Wednesday Workouts

Workout Wednesday #Planken tot je er abs van krijgt!

Ben jij ook zo dol op planken en kan je het niet nalaten om waar dan ook even een kort plankje te doen? Niet omdat het kan maar omdat het moet. Of je hebt een serieuze stoornis, ocd ofzo dat je dwangmatig een plank moet doen. Maar dat is minder leuk. Waarom moet je planken? Met planken train je voor een groot gedeelte de buikspieren. Deze spiergroep moet jou ondersteuning geven voor je hele rug en wervelkolom. Planken zorgt voor een sterke ondersteuning rond je (boven)rug en met planking creëer je krachtige buikspieren. De oefening is vele malen effectiever dan de traditionele crunches (je weet wel die oefening waarbij mensen denken dat als ze maar hard genoeg aan hun hoofd rukken dat het dan effect op hun buikspieren heeft). Met een relatief korte inspanning kun je dus grote resultaten boeken.

We gaan dus planken vandaag en dat doen we samen met Nikki Steigenga in onderstaande workout video (Heb jij je al geabonneerd op ons Youtube kanaal btw?) We gaan de ‘gewone’ plank doen en een side plank. Bij die side plank doen we nog een extraatje namelijk je been optillen.

Hoe train je met My Model Workout en wat zijn de basis principes van een gezonde lifestyle?
Lees het in het Algemene E-book van Model Workout.

Planken tot je abs krijgt!

Ben je nu benieuwd naar meer oefeningen van Model Workout? Denk jij dat je al onze workouts aankan? Je kan een maand lang een pro account uitproberen en dat kost je maar één euro. Kijk snel op www.mymodelworkout.com voor de hele TwenTies workout serie en nog veel meer workout video’s en recepten.

xoxo

Paultje

ps; Heb je nou enorme honger gekregen van al dat planken? Eet dan een kropje sla!

SGF_52000

Paultje

Je kan me ook volgen op instagram en snapchat, ik ben zeer makkelijk te vinden want er is maar 1 paultjecolumn op deze wereld. Je bent wel gewaarschuwd want ik post rare dingen....

Plaats een reactie