homemade chocola
Food gezonde tussendoortjes Recipes

Homemade Chocola

Hierbij een heerlijk receptje van mijn eigen Homemade Chocola. Zelf chocolade maken is super easy en super lekker. Chocolade is geen wondermiddel. Maar wel een wonderbaarlijk lekker middel, dat in kleine hoeveelheden ook nog goed is voor de gezondheid. Dus aan de slag met je keukenspullen!

Ingrediënten:

  • 60 gram rauwe cacaopoeder
  • 50 gram kokosolie
  • 150 gram rauwe cacao boter
  • 1 el honing
  • 2 handjes kapot gestampte amandelen
  • 1 handje goji bessen
  • 1 tl cayennepeper
  • evt 1 el vanille whey

Wil jij je ook van binnen en van buiten goed voelen? Meld je dan hier aan voor onze trainingsprogramma’s en laat ons jou helpen met jouw bikinibody!

Hoe maak je deze Homemade Chocola:

Verwarm de cacao boter heel zacht,verwarm vervolgens de kokosolie. Meng de cacaopoeder, honing en whey door de gesmolten cacao en cocosboter. Voeg de cayennepeper toe, goed roeren

Stamp de amandelen met een stamper in wat kleine stukjes, strooi deze samen met de goji bessen door het mengsel. Doe het in een bakvorm of ovenschotel bekleed met bakpapier. In de koelkast zetten en geduld hebben!
Een volgende keer kun je hele andere producten gebruiken, zolang je de basis maar aanhoudt. Lekker variëren en zo heb je iedere keer weer andere chocolade.

Eet smakelijk

Karlyn

Karlyn van de Wiel

Van jongs af aan ben ik altijd fanatiek bezig geweest met sport. Ik merkte al snel dat een goede workout niet los te zien was van goede voeding. Hierin was ik erg zoekende: hoe kun je goed en voedzaam eten in combinatie met sporten? Ik probeer zoveel mogelijk pure producten te gebruiken en geraffineerde suikers te vermijden. Voedzame, lekkere & makkelijke recepten dat is waar ik voor ga. Dit is namelijk precies wat gezonde voeding kan zijn. Healthy Food en sport is echt een passie geworden & deze deel ik graag met jullie! instagram.com/karlynvdw/

Plaats een reactie