The Days TwenTies Workout Wednesday Workouts

Workout Wednesday #Bootybuilding met 3 workouts in 10 minuten

Billen zijn het belangrijkste onderdeel van je lichaam, waar moet je anders op zitten? Hoe moet ik mijn billen trainen is dan ook de vraag die ik het vaakst krijg voorgeschoteld en ik zit er over na te denken om een permanente tattoo op mijn voorhoofd te laten plaatsen met het antwoord. Hetzelfde geldt voor alle vragen over hoe je moet afvallen…. Tegenwoordig vraag ik dan gelijk hoe die persoon is aangekomen. Terug naar je bips, naar je achterwerk, je kont, je reet, je derrière, je zitvlak, je aars, je gat, je krent, je toges. Zit je er op? Want trainen doe je namelijk niet zittend, ook niet als je wilt doen aan bootybuilding (nou ja er zijn apparaten in de fitness waar je bij kan zitten). Deze workout doe je in tien minuten!

Bootybuilding is een term die ik graag gebruik voor onze volgende drie workouts. Zoals je weet doen wij bij Model Workout alles met lichaamsgewicht. (Ondersteuning nodig bij onze workouts? Check dan onze Ebooks!) Wil jij een rondere kont dan Kim K. dan raad ik je aan om ook aan krachttraining te doen of net als Kim K. je bil vol te laten spuiten met fillers, al dan niet niet je eigen vet van een ander gedeelte van je lichaam.

Booty workout 1; Squat challenge

Booty workout 2; Booty en Core

Booty workout 3; Side Booty

Ben je nu benieuwd naar meer oefeningen van Model Workout? Denk jij dat je al onze workouts aankan? Je kan een maand lang een pro account uitproberen en dat kost je maar één euro. Kijk snel op www.mymodelworkout.com voor de hele TwenTies workout serie en nog veel meer workout video’s en recepten.

xoxo

Paultje

Paultje

Je kan me ook volgen op instagram en snapchat, ik ben zeer makkelijk te vinden want er is maar 1 paultjecolumn op deze wereld. Je bent wel gewaarschuwd want ik post rare dingen....

Plaats een reactie