TwenTies Workouts

Koningsdag voorbereiding workout!

Het ziet er naar uit dat we morgen zeiknat gaan worden! Dat maakt niet uit joh. Trek je kaplaarzen en oranje poncho aan en bovenal zorg ervoor dat je helemaal ready steady bent voor deze Koningsdag door tenminste iets aan je conditie te doen. Tenslotte betekent Koningsdag niets anders dan eindeloos rondjes lopen, festivals afgaan, dansjes doen en niet te vergeten alcohol. Ik kan natuurlijk doen alsof jullie allemaal super mega gezond Koningsdag gaan doorbrengen maar wie neem ik daarmee in de maling? Dus beter begin je vandaag al met je Koningsdag voorbereiding workout want op KDag sta jij echt niet in de sportschool (omdat ie dicht is!)

We gaan daarom 3 korte workouts achter elkaar doen. Ben je een beginner dan doe je onderstaande oefeningen één ronde maar als jij meer aan kan dan doe je natuurlijk gewoon net zoveel herhalingen als dat je denkt dat onze Koninklijke Hoogheid ook vol kan houden…. en dan nog een beetje…. Deze Koningsdag voorbereiding workout helpt jou die dag door!

Hoe train je met My Model Workout en wat zijn de basis principes van een gezonde lifestyle?
Lees het in het Algemene E-book van Model Workout.

1 Upperbody

 

2 Butt and legs

 

3 Abs

 

Ben je nu benieuwd naar meer oefeningen van Model Workout? Denk jij dat je al onze workouts aankan? Je kan een maand lang een pro account uitproberen en dat kost je maar één euro. Kijk snel op www.mymodelworkout.com voor de hele TwenTies workout serie en nog veel meer workout video’s en recepten.

xoxo

Pautje

Paultje

Je kan me ook volgen op instagram en snapchat, ik ben zeer makkelijk te vinden want er is maar 1 paultjecolumn op deze wereld. Je bent wel gewaarschuwd want ik post rare dingen....

Plaats een reactie