The Days Workout Wednesday

Workout Wednesday #Korte Koningsdag Workout

Echt veel zin om te sporten heb ik vandaag op Koningsdag niet en naar alle waarschijnlijkheid jij ook niet. Misschien heb je wel zin maar ga je dermate veel kilometers lopen vandaag dat je genoeg beweging krijgt. Tel daarbij nog een paar dansjes bij en het is wel mooi geweest met je workout voornemens. Maar wees niet gevreesd want er is niks mis met een korte en krachtige workout! Dit is je korte Koningsdag workout. Of in jouw geval natuurlijk Koninginnedag!

Hoe train je met My Model Workout en wat zijn de basis principes van een gezonde lifestyle?
Lees het in het Algemene E-book van Model Workout.

We doen eerst even snel een warming upje!

En dan natuurlijk een Total Body Workout

Ik wens jullie heel veel plezier vandaag en maak het niet al te bont anders ben je tot maandag aan het herstellen 😉

Ben je nu benieuwd naar meer oefeningen van Model Workout? Denk jij dat je al onze workouts aankan? Je kan een maand lang een pro account uitproberen en dat kost je maar Ă©Ă©n euro. Kijk snel op www.mymodelworkout.com voor de hele TwenTies workout serie en nog veel meer workout video’s en recepten.

xoxo

Paultje

Paultje

Je kan me ook volgen op instagram en snapchat, ik ben zeer makkelijk te vinden want er is maar 1 paultjecolumn op deze wereld. Je bent wel gewaarschuwd want ik post rare dingen....

Plaats een reactie