TwenTies Workouts

5 dagen Strakke buik workout

Vol trots liet ik aan de dokter de rand over mijn broek zien. Ik ben eindelijk aangekomen! De bedoeling was dat het aan de achterkant terecht zou komen maar mijn lichaam dacht grappig te zijn en het aan de voorkant te plakken. Naast rimpels op mijn voorhoofd heb ik nu ook een rimpel op mijn buik. Diep is ie niet hoor en ik word waarschijnlijk door mijn vriendinnen in elkaar geslagen als ik zeg dat ik nu ook wel een Strakke buik workout kan gebruiken. Misschien dat een paar stompen in mijn maag de ideale Strakke buik workout is maar ik denk dat ik dan toch liever een 5 dagen online Strakke buik workout doe…. doet minder pijn…

Die online workouts voor een strakke buik staan hieronder! Voor elke dag heb ik er ééntje voor je uitgekozen. Doe in elk geval elke dag één ronde maar het liefst heb ik dat je er drie rondes van maakt. Een strakke buik krijg je niet alleen door te trainen natuurlijk. Je dient ook je voeding aan te passen. Wat voor voedingsschema goed werkt bij deze workouts? Nou ik zou zeggen dat je je aan kan melden op MyModelworkout en daar een lifestyle kiest en niet alleen gebruik maakt van de online workouts maar ook ‘van de online voedingsschema. Ben je ready steady voor deze 5 dagen Strakke buik workout?

Hoe train je met My Model Workout en wat zijn de basis principes van een gezonde lifestyle?
Lees het in het Algemene E-book van Model Workout.

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Let op als je begint aan meerdere rondes dan dien je natuurlijk ook het filmpje opnieuw af te spelen!

Kies het juiste moment van de dag, start bvb vroeg in de ochtend en vergeet natuurlijk niet dat dit maar een onderdeel van je training en online workout hoort te zijn!

Don’t forget to tag #MODELWORKOUTCHALLENGE on Instagram and Facebook, I love to see pictures of your online workout!

Ben je benieuwd naar meer oefeningen van Model Workout? Denk jij dat je al onze online workouts aankan? Neem dan een kijkje op www.mymodelworkout.com voor de Bikini workout serie en nog veel meer online workout video’s en recepten.

xoxo

Paultje Column

Paultje

Je kan me ook volgen op instagram en snapchat, ik ben zeer makkelijk te vinden want er is maar 1 paultjecolumn op deze wereld. Je bent wel gewaarschuwd want ik post rare dingen....

Plaats een reactie