Smoothies The Days Thirsty thursday

Thirsty Thursday #Balans Booster smoothie

Volgens mijn dokter ligt mijn gebrek aan slaap aan hormonale disbalans. Volgens mij ligt het aan het feit dat ik South Park kijk om half één ’s nachts. Misschien had ik dat erbij moeten vertellen…… maar goed volgens mijn dokter moest ik aan mijn balans denken, balans opmaken en balans zoeken. Aangezien ik daar weinig tot geen moeite voor wil doen dacht ik, laat ik er maar een  balans smoothie van maken.

Want het is Thirsty Thursday!!!

Ik hoorde in de wandelgangen dat het niet duidelijk zou zijn wat Thirsty Thursday nou eigenlijk inhoudt. Nou in Amerika betekent Thirsty Thursday je eigenlijk klem zuipen aan de alcohol, onder studenten dan wel. Daar wilde ik dus een draai aangeven door elke donderdag een gezond recept voor een sapje of smoothie mee te geven. Bottoms up!

 • Drankjes
 • Aantal personen: 2 grote mensen
 • Wortel, komkommer, selderij
 • Vegetarisch
 • Zo gepiept (max 10 min)

Ingrediënten

 • 2-3 Wortels
 • 1 Komkommer
 • 3 Selderij stengels
 • Appeltje
 • Citroen rasp (zoveel als je wilt)
 • Kurkuma (puntje)

Bereiding

Alles in de blender en run it till it’s smooth! Hopelijk ben jij dan net zo in balans met deze balans booster smoothie als dat ik was na 3 liter!

ps vergeet je ook niet in te loggen op Mymodelworkout zodat je naast je voeding ook met je workouts lichamelijk in balans weet te komen?

xoxo

Paultje

Paultje

Je kan me ook volgen op instagram en snapchat, ik ben zeer makkelijk te vinden want er is maar 1 paultjecolumn op deze wereld. Je bent wel gewaarschuwd want ik post rare dingen....

Plaats een reactie